В одній зі шкіл Івано-Франківської області сталася НП, там до навчального закладу заповзла гадюка.
Про це повідомляє пресслужба ДЧСЧ в Івано-Франківській області.
Так, стало відомо, що в селі Городниця Івано-Франківської області в загальноосвітній школі помітили гадюк, які заповзли до навчального закладу. Спочатку одна з вчительок побачила в коридорі гадюку. Працівники школи спіймали і викинули її самостійно. Але потім в будівлі були помічені ще дві змії.

Фото: Змія, відео
Фото: Змія, відео

Після цього до школи викликали рятувальників ДСНС. Вони оперативно розшукали і відловили змій, які ховалися під плінтусом і за батареєю.

"Рятувальники витягли одну з-під плінтуса, вона забилася туди, другу - з-під батареї. Вони навіть застосовували спеціальний інструмент, щоб розрізати, подивитися, чи немає їх більше", – повідомили в ДСНС.


Рятувальники вважають, що змії заповзли до школи з вулиці, бо двері закладу були відчинені, а поріг – низький. Всього в цій школі навчається 60 дітей.

Для довідки:

В Україні водяться три види гадюк. Ці змії виділяють отруту при укусі, яка може привести до летального результату. Укус гадюки особливо небезпечний для дітей до 10 років, людей з хронічними захворюваннями і сильною алергією.

Раніше Знай писав, что хитра Змія захопила будинок українців: впала прямо на голову. Подія трапилася в Дніпропетровській області.

Також Знай повідомляв, що змія сховалася в найнесподіванішому місці житлового будинку: маскувалася, як ящірка, кілька годин. Змія ховалася в огорожі, поки її шукали

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще