В Івано-Франківську понад сотня вагітних жінок після щеплення проти COVID-19 хочуть отримати по 100 тисяч гривень, які раніше у таких випадках пообіцяв виплатити мер міста.

Таким чином, Руслану Марцінківу надійшло вже близько сотні повідомлень від жінок, які завагітніли після вакцинації. Однак вагітні зіткнулися з несподіваною перешкодою - мер Івано-Франківська заявив, що просто пожартував.

Раніше міський голова Івано-Франківська обіцяв виплатити премію першій жінці, яка завагітніє після вакцинації проти COVID-19. Варто зауважити, що тим часом кількість вагітних жінок невпинно зростає.

Скрін: facebook.com/ruslan.martsinkiv
Скрін: facebook.com/ruslan.martsinkiv

"Дам премію 100 000 тому, хто всупереч різним поширеним чуткам завагітніє після вакцинації", - написав мер на своїй сторінці у Facebook.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Проте нижче мер Франківська пояснив що, вирішив так пожартувати. Щоправда, він не уточнив про що саме жартує, адже в дописі йшлося й про дивне доручення спостерігати, чи в секретаря міськради Віктора Синишина не виростуть роги й копита.

"Я так жартома сказав, що будемо виплачувати 100 000 гривень. У мене понад 100 сьогодні заявок від жінок, які після вакцинації просто у Viber і Facebook надсилають, коли вони перший раз вакцинувалися, другий і коли завагітніли", - сказав він, додавши, що дуже велика кількість дівчат і жінок вірять у те, що після вакцинації не зможуть мати дітей.

Вагітність, скріншот з відео
Вагітність, скріншот з відео

Нагадаємо, українські безхатьки отримали шанс на нове життя: відмили, похвалили - ще й гроші дають. Людей повертають у соціум і навчають розпоряджатися грошима

Як повідомляв портал "Знай.ua", кому з українців не світить субсидія: доведеться викласти останню копійку за комуналку. Хто не отримає субсидію в опалювальному сезоні

Також "Знай.ua" писав, що Facebook створив "білий список", якому дозволено більше, ніж іншим: хто потрапив до обраних. Facebook створив "білий список" користувачів