Популярний український телеведучий, один з головних інтерв'юерів, щасливий батько і люблячий чоловік Юлії Бойко Анатолій Анатоліч продовжує займатися своїм хобі - бігом на час і на довгі дистанції. Цього разу Анатоліч зміг оформити свій найкращий результат за часом, пробігши 21 кілометр.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Анатолія Анатоліча в мережі Instagram.

Публікація Анатолія Анатоліча, скріншот: Instagram
Публікація Анатолія Анатоліча, скріншот: Instagram

"21 км з найкращим персональним результатом. Не збирався, так вийшло. Дякую @slavavarda за підтримку на трасі!", - пише телеведучий у своїй публікації.

Наші читачі вже знайомі з багатьма зірками, які "чистять" тіло і голову таким способом, чого тільки варте сердечко, яке в центрі Києва пробіг Арсен Мірзоян, показавши "подарунок" коханій Тоні Матвієнко. Однак Анатолій Анатоліч вже давно позиціонує себе як спортивна людина, беручи участь в різних марафонах, а також підтримуючи спортивні бренди в якості амбасадора.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Анатолій Анатоліч заявив не тільки про найкращий результат, а також опублікував фотографію просто з Контрактової площі, де можна помітити телеведучого з медаллю на шиї, а також персональний номер учасника марафону "2351". Віддані шанувальники почали активно ставити лайки, залишати коментарі і бажати нових "вершин" у спортивній "кар'єрі".

Раніше повідомляли, Лілія Ребрик заскочила до "залізничників", щоб виступити до мурашок: "Є час насолодитися".

Як повідомляв Знай.uа, багатодітний Анатолій Анатоліч опинився в міцних обіймах Жана Беленюка: "Тобі заздрить мільйон дівчат".

Знай.uа писав, Дзига похвалилася підрослим сином, вилитий Анатолій Анатоліч: "Шикарний ірокез!".