Популярна українська акторка, зірка серіалу "Кріпосна" Наталія Денисенко просто обожнює радувати своїх шанувальників в мережі Instagram все новими і новими кадрами. Цього разу артистка чуттєво виконала вірш українського письменника Володимира Сосюри.

Цікаво, що дівчина це зробила в дуже яскравому, майже "кислотному" образі. А поезію присвячено морю і романтичним почуттям.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Наталки Денисенко в мережі Instagram.

"Поки я працюю на знімальному майданчику чудового україномовного проєкту, послухайте грайливий вірш #володимирсосюра в моєму виконанні. Цей образ ми з @natasha_sanina зробили за 5 хвилин до заходу сонця в кінці нашої фотосесії в пісках. Я так надихнулася, що ми швидко зняли цей вірш.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

***

Люблю я море в галасливу годину прибою,
коли воно за валом вал жене.
Але ще дужче в чарах супокою
люблю я море мрійне і ясне.

Люблю тебе, коли ти балаклива,
як не любив я так раніш.
Але ще дужче, мавко пустотлива,
люблю тебе, як ти мовчиш…

Наталія Денисенко, фото: Instagram
Наталія Денисенко, фото: Instagram

#віршіукраїнською. Знаю, що ця рубрика не надто популярна у мене, тому кожен ваш коментар і сердечко - для мене на вагу золота.", - пише Наталя.

Раніше повідомляли, зірка " Кріпосної" Наталія Денисенко оголила частинку себе і замерзла: "Час пити молочко, а не ось це все".

Як повідомляв Знай.uа, двійник Зеленського Юрій Великий зізнався, як президент реагує на пародії Кварталу 95: "Тричі...".

Знай.uа писав, зірка "Кріпосної" Наталія Денисенко перевиховала чоловіка після гучної бійки: "Неслухняна дитина".