Заборонені речовини несуть величезну загрозу для організму. Немає безпечної дози їх вживання. Зберігання і поширення таких речовин переслідується за законом. Поліція регулярно затримує все нових розповсюджувачів. Цього разу під слідством опинився вчитель з Хмельницького.

Про це повідомили у Facebook-акаунті Поліція Хмельницької області. У пості йдеться про педагога, який продавав залежним жителям Хмельницького амфетамін.

Пост поліції Хмельницької області, скрін Facebook Поліція Хмельницької області
Пост поліції Хмельницької області, скрін Facebook Поліція Хмельницької області

У будинку викладача ліцею провели обшук. Крім амфетаміну там виявилися такі наркотичні речовини, як марихуана, «солі», пристосування для вживання наркотиків і гроші, які він отримав в ході незаконної торгівлі.

Чергового наркоторговця розсекретили слідчі слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області спільно з оперативниками Управління по боротьбі з наркозлочинністю, Департаментом боротьби з наркозлочинністю, Національної поліції України по процесуальному керівництву, Хмельницькою обласною прокуратурою.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Затримали злочинця 22 вересня. В ході допиту з'ясувалося, що чоловік збував наркотики серед жителів міста. Він не втрачав часу, і поширював наркотики навіть у перервах між уроками в тому ж ліцеї, де працював.

Викладача затримали за статтею 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Зараз йому обирають запобіжний захід. Йому може загрожувати до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, раніше в Борисполі спіймали чоловіка, "нашпигованого" наркотиками - "Повний живіт"

Також "Знай.иа" повідомляв, що у Франківську затримали молоду пару, разом поширювали наркотики містом: більше 1000 доларів на місяць

Як повідомляв портал "Знай.иа", священик потайки спустив гроші щедрих парафіян на нічні розваги: сайти знайомств, вечірки та "заборонені"