Фахівці попереджають про підвищення цін на свинину. Відповідний пост з'явився на телеграм-порталі Народний Ревізор.

2021 рік запам'ятався радикальним стрибком цін на споживчі товари. Найбільше зросла вартість на соняшникову олію, овочі та цукор, молочну продукцію.

Вартість капусти зросла на 129,8%, буряка – на 98%, цибулі на 62,7%, моркви на 63,2%, соняшникової олії – на 48,7%.

Зокрема, вартість соняшникової олії перевищує вартість цього продукту в Європі навіть для українських виробників. У Польщі масло коштує приблизно 40-50 гривень, коли у нас більше 60 гривень.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

свинина, фото Pxhere
свинина, фото Pxhere

Однак ще НЕ вечір і експерти говорять про підвищення цін на м'ясо. Причина в тому, що підвищилася вартість покупки свиней. Якщо зараз вона становить 47,5-49,5 грн/кг, то в майбутньому передбачається підвищення цін до 48-50 грн/кг.М'ясопереробники відзначають, що цілком ймовірно подорожчання і інших видів м'яса.

Варто відзначити, що в 2021-му рекордно зросли ціни на добрива. Це може призвести до подорожчання продуктів харчування в усьому світі.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що мамочка отримала гниль замість курячого філе, яке розвалилося в руках. Як повідомляється, мова йде про м'ясо, куплене в магазині «Ясен» на Дніпробуді міста Кам'янське Дніпропетровської області.

Як повідомляв портал " Знай.ua", клієнтка "Сільпо" закотила скандал, щоб не надягати маску: "Опудало жирне". Клієнтка "Сільпо" закотила скандал через маску

Також "Знай.ua" писав, середня зарплата українців перевищила 500 доларів: в яких областях платять від 20 тис. грн. Середня зарплата в Україні зросла до рекордного максимуму