На Прикарпатті чоловік вбив свою екс-дружину на ґрунті ревнощів, а потім позбавив себе життя. Про це повідомляється Фейсбук-сторінці поліції Івано-Франківської області.

Подія трапилася у Коломийському районі 30 Вересня. Там поконфліктували колишнє подружжя. Чоловік через ревнощі завдав своїй колишній дружині кілька смертельних ножових поранень. Після цього він вирішив накласти на себе руки.

До поліції зателефонував 72-річний батько вбитої, який розповів про обставини трагедії.

на місце події негайно виїхали керівництво обласної поліції, слідчо-оперативна група, слідчі слідчого управління та інспектори-криміналісти
, - повідомляють представники Нацполіції.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Правоохоронці ведуть розслідування на цей час. Слідчими було відкрито кримінальні провадження за статтею сто п'ятнадцять умисне вбивство ККУ, одне з яких "самогубство".

Нагадаємо, українцю впарили "Безсмертний" сир терміну придатності не виявлено. У "Сільпо" покупцеві хотіли продати сир з підозрілою етикеткою

Як повідомляв портал "Знай.ua", трудовий стаж 35 років і пенсія 3000 гривень: у Мінсоцполітики визначили, кому підвищать виплати з 2022 року. Українським пенсіонерам пообіцяли доплати до пенсій і пояснили, хто скільки отримає вже найближчим часом.

Також "Знай.ua" писав, кому з українців не світить субсидія: доведеться викласти останню копійку за комуналку. Українцям детально пояснили, хто не отримає субсидію в опалювальному сезоні, який вже встиг налякати багатьох істотним подорожчанням тарифів на комунальні послуги.