З Хмельницької області прийшли доволі сумні новини. В одному з селищ Шепетівського району під час побутової сварки жінка вбила свою стару свекруху. За інформацією поліції, жінка в пориві люті схопила в руки твердий предмет і забила 80-річну українку до смерті.

За фактом смерті, спричиненої тяжкими тілесними ушкодженнями, розпочато кримінальне провадження. 57-річній жительці Шепетівського району загрожує до 10 років в'язниці.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби поліції Хмельницької області в мережі Facebook.

Авто поліції, скріншот: YouTube
Авто поліції, скріншот: YouTube

Подружжя проживало спільно з матір'ю чоловіка, в її будинку в Ізяславі. Відносини були напружені і супроводжувалися сварками, незважаючи на те, що невістка довгий час доглядала за свекрухою.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Під час чергового конфлікту, що виник між жінками, молодша схопила дерев'яну швабру і завдала ряд ударів по голові 80-річній свекрусі.

Прокинувшись, сама викликала швидку допомогу, проте медики вже не змогли допомогти бабусі – вона померла від отриманих травм. За фактом нанесення тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілої, відкрито кримінальне провадження. Вирішується питання про оголошення підозри.

Публікація поліції Хмельницької області, скріншот: Facebook
Публікація поліції Хмельницької області, скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, трагічну історію братів з Прикарпаття увічнили піснею: "Віддали життя за Україну".

Як повідомляв Знай.uа, українці розкрили темне минуле підозрюваного у вбивстві 7-річної Маші Борисової: "Показував геніталії, душив дітей".

Знай.uа писав, під Києвом звір жорстоко вбив багатодітну матір, тіло збирали по частинах: повертався кілька разів.