Близько 160 домогосподарство постраждало від повені. Про це повідомляє Фейсбук-портал ДСНС.

Найбільше постраждали Берегівський, Хустський, Рахівський, Тячівський та Мукачівський райони. Близько 34 житлових будинків і 3 приміщення трансформаторної станції було затоплено. У деяких місцях вода досягала сорок сантиметрів.

У деяких населених пунктах сталися зсуви. Йдеться про село Німецька Мокра та Тарасівка, де постраждали будинки. Багато доріг затоплені.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Рятувальники зазначають, що у постраждалих ранах викачують воду з підтоплених територій. Також двори обходять спеціальні комісії.

"роботи з відкачування води з підтоплених територій та домогосподарств тривають. На місцях працюють підрозділи ГУ ДСНС України у Закарпатській області. Залучено 7 одиниць техніки, 8 мотопомп та 35 чоловік особового складу", - передає прес-служба ДСНС.

Нагадаємо, що захопили військову техніку і будівлі, міста палахкотять: цілу країну охопили протести, люди виставили жорсткі вимоги.

Як повідомляв Знай.ua, музикант потужно вдарив гімн України в центрі Санкт-Петербурга: "Забили і розірвали".

Нагадаємо, що 18-річний хлопець підірвав себе біля жіночого монастиря, серед постраждалих є діти: кадри і деталі з місця НП

Також Знай.uа писав, що на студента обрушилася стеля прямо під час заняття в училищі: у хлопця множинні травми голови