Відома на всю Україну чорний маг, карпатська мольфарка Магдалена Мочіовскі заявила, що президента Росії рятують 13 сибірських шаманів. За її словами, у президента Росії Володимира Путіна давно виявили серйозне онкологічне захворювання, але його "заряджають" люди, що володіють магічними здібностями.

Про це стало відомо завдяки інтерв'ю Магдалени для ведучої "Апостроф TV", яке вже доступне в мережі YouTube.

Магдалена Мочіовські, скріншот: YouTube
Магдалена Мочіовські, скріншот: YouTube

За її словами, на президента країни-агресорки працюють 13 сибірських шаманів, які мають справу з стихіями і демонічними істотами. Вони захищають особисте життя і здоров'я Путіна.

"У нього онкологія, він серйозно хворий, але шамани – це люди, добре розбираються в лікуванні травами, настоянками, можуть своєю енергетикою заряджати хвору людину. І ця людина стає на ноги. Його витягують, але це не вічно", – розповіла Магдалена Мочіовскі.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

За словами мольфарки, Путін розуміє, що його дні полічені, він це відчуває, проте прагне до світового панування.

"Людина прагне заволодіти світом. І грає в шахи. Не тільки з нами, а з Європою. І, на жаль, шахівниця-це наша територія (Україна, - ред.), на якій він грає з Америкою, і з НАТО в шахи. Але зараз передпатова ситуація у Путіна", - заявила мольфарка.

Раніше повідомляли, чорний маг, мольфарка і астролог передбачили долю України в 2022 році: "Не треба боятися".

Як повідомляв Знай.uа, Дмитро Комаров зі "Світу навиворіт" розкрив таємниці Карпат і готовий показати їх усім: "Незрозуміле ми бачили в горах".

Знай.uа писав, Дзідзьо перетворився на мольфара після розлучення зі Slavia: ловить блискавки бородою.