У Рівненській області сталася ДТП за участю вантажного автомобіля та пасажирського поїзда. В результаті зіткнення постраждала одна людина-машиніст поїзда. Про це йдеться в повідомленні пресслужби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Інцидент стався в четвер, 3 лютого в місті Дубно. Близько 02:00 на лінію рятувальників надійшло повідомлення, що на регульованому залізнично-дорожньому переїзді сталася ДТП. За попередньою інформацією водій вантажівки SCANIA проігнорував закриті шлагбауми і поїхав на червоний.

ДТП. Фото: ДСНС
ДТП. Фото: ДСНС

В результаті зіткнення постраждав машиніст поїзда. Травмованого чоловіка деблокували рятувальники. Його відразу ж передали медикам, які вкололи йому знеболююче і госпіталізували. Чоловік на цей момент знаходиться під наглядом медиків, тяжкість його стану поки оцінюють.

ДТП. Фото: ДСНС
ДТП. Фото: ДСНС

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Підкреслюється, що удар припав на причіп вантажівки, тому водій автомобіля не постраждав. Також немає постраждалих серед пасажирів поїзда. На даний момент правоохоронці встановлюють винуватця аварії і всі деталі події.

Раніше Знай писав, "бандит" на вазі збив трьох школярів на переході - машина тонована, напевно, не бачив. Мить зіткнення зафіксували відеофіксатори в інших учасників дорожнього руху.

Також ми писали, вибух вантажівки з мотоциклом залишив жменьку попелу на місці села: загинуло 17 осіб, близько 500 будинків зруйновано.

Нагадаємо, в Україні порушників і "Шумахерів" ловитимуть не лише копи, а й світлофори: "змусить" припинити тиснути на педаль після 50 км/год.