Житель Хмельницької області 32-річний Юрій Петрань через три місяці подорожей повернувся в Україну. Ще в листопаді 2021 року чоловік затарив свій двоколісний велосипед всім необхідним - їжею і наметом. Після всіх необхідних підготовок Юра самостійно відправився в подорож через пів Європи.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету одного з українських телеканалів.

Юрій Петрань, скріншот: YouTube
Юрій Петрань, скріншот: YouTube

За словами Юрія, він спочатку планував доїхати тільки до Словенії, але згодом вирішив дістатися через сім країн до океану.

Юрій Петрань, скріншот: YouTube
Юрій Петрань, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Велосипедом турист проїхав майже 5 тисяч кілометрів – через пів Європи. В цілому за три місяці витратив 1200 євро.

Юрій Петрань, скріншот: YouTube
Юрій Петрань, скріншот: YouTube

У подорожі він був один. Ночувати доводилося то в лісі, то біля озера, або в українців, що живуть в кожній з країн. Витрачав гроші на хостели, коли спати під відкритим небом було дуже холодно. Подорожувати на велосипеді планує і далі, проте вже в екзотичні країни.

"Без сумнівів - знову в подорож. Зараз додому. Побачити рідних. Буду планувати поїздку в екзотичні країни велосипедом", - розповів Юрій.

Раніше повідомляли, "Суміш трепету і жаху": Ілон Маск показав відео, яким буде життя на Марсі в наші дні. Майбутнє вже тут.

Як повідомляв Знай.uа, суддя "МайстерШеф" Оля Мартиновська дісталася до вершини небезпечного вулкана-не до рецептів: "У серці завжди...".

Знай.uа писав, Дружина Віктора Павлика Катя Репяхова розповіла про свої заробітки в Instagram: "Мені це приносить...".