Травми королівської особи здалися рятівнику незначними - на ній не було крові і слідів "істотних" пошкоджень.


Співробітник паризьких аварійно-рятувальних служб Ксав'є Гурмелон описав перші хвилини після аварії за участю принцеси Діани і розповів про останні слова члена британської королівської сім'ї.

За його словами, до місця смертельного ДТП - в тунель біля мосту Альма - він приїхав одним з перших. На той момент принцеса Уельська ще могла розмовляти.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Я тримав її за руку, просив зберігати спокій і не ворушитися. Я сказав їй, що ми тут, щоб допомогти. Вона відповіла: "Боже мій, що сталося?" - наводить The Sun слова рятувальника.

Травми принцеси Діани здалися Гурмелону незначними - на ній не було крові і слідів "істотних" пошкоджень. За його словами, у постраждалої була легка травма правого плеча, тому він порахував, що життя королівської особи нічого не загрожує. Рятувальник зізнався, що був вражений смертю Діани в лікарні.

Нагадаємо, аварія, яка забрала життя принцеси Уельської, відбулася 31 серпня 1997 року. Автомобіль єгипетського бізнесмена Доді Аль-Файєда, в якому вона їхала, на великій швидкості врізався в стіну тунелю в Парижі, вдарився об розділовий бар'єр і перекинувся. Аль-Файєд і водій загинули на місці, Діана померла в лікарні через дві години після ДТП.


Нагадаємо, Кенсінгтонський палац офіційно оголосив маршрут першого королівського турне герцога і герцогині Сассекських - Меган Маркл і принца Гаррі. Пара, яка нещодавно повернулася з медового місяця, восени відправиться в Австралію, Фіджі, Королівство Тонга і Нову Зеландію.

Раніше 36-річна Меган повідомила, що приєднається до Гаррі на наступних Invictus Games в Сіднеї. Змагання будуть проходити з 20 по 27 жовтня, і в оголошенні палац підтвердив, що турне буде проходити під час ігор.


Як повідомляв раніше Знай.ua, не один день минув після весілля Меган Маркл та принца Гаррі, а мережу продовжують розбурхувати провокаційні повідомлення родини Маркл.

Так, сестра герцогині різко розкритикувала королівський герб, який належить не тільки самій дружині принца Гаррі, але й всім родичам.


Також Знай.ua писав про те, що 19 травня відбулося таке довгоочікуване королівське весілля Меган Маркл і принца Гаррі.. Молодята вже давно підрахували зароблені на торжестві гроші для скарбниці Великобританії та почали з'являтися на важливих заходах, вже як сім'я.