Як не дивно, але деякі жінки у своїй жорстокості перевершили навіть чоловіків. У цій підбірці ми розповімо про безсердечних і кровожерливих дам, чия поведінка шокує донині.

Ільза Кох

Вона була дружиною Карла Коха, який, в свою чергу, працював комендантом в концтаборах. Саме цю даму прозвали «Бухенвальдського відьмою». Ще до отримання посади наглядачки вона була неймовірно жорстока до в'язнів: била людей батогом, давала голодним собакам команду «фас», побачивши в'язнів. А в Союзі навіть ходила легенда, що саме Ільза обожнює сувеніри зі шкіри людей, якими постійно себе балує. Правда, офіційних підтверджень ці розповіді не знайшли. Після війни жінка отримала довічний термін, але наклала на себе руки через 20 років.

Ірма Грезе

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Ангел смерті, або Ірма Грезе, теж була наглядачкою концентраційних таборів. Дівчина вже в 15-річному віці долучилася до прихильників Гітлера. Вона отримала посаду медсестри, але дуже скоро усвідомила, що її «таланти» перевершують цю діяльність. Змінивши кілька таборів, вона все ж зуміла побудувати свою кар'єру - стала головною наглядачкою одного з підрозділів Освенцима вже в 20 років. Її розваги на новій роботі - випадковий відстріл в'язнів заради задоволення. Крім того, вона сама особисто любила вибирати людей для страти і часто їх била. В кінці війни її саму визнали винною і стратили.

Антоніна Макарова

Її знають за прізвиськом Тонька-кулеметниця. Саме ця безсердечна жінка перейшла на сторону фашистів у роки ВВВ. Спочатку вона служила санітаркою, але після одного з боїв залишилася на окупованій німцям території. Там вона отримала кулемет, щоб розправлятися з радянськими партизанами. За неофіційною статистикою, число її жертв перевищила 1,5 тисячі. Макарова часто знімала з убитих одяг, іноді нарікаючи, що на ньому дірки або сліди крові, часто вибирала одяг для себе на в'язнях. Коли сили радянської армії стали перевершувати противника, жінка вкрала військовий квиток, видала себе за радянську санітарку і повернулася на батьківщину. Після війни вона жила в Білорусі, отримала ордена, вважалася ветераном і навіть вийшла заміж. І тільки в 1978 році вдалося встановити, чим вона займалася насправді.

Дарина Салтикова

Та сама Салтичиха, що жила в XVIII столітті. У 25 років дівчина стала вдовою, після чого перетворилася в кровожерну вбивцю. Вона катувала і вбивала своїх кріпаків. Селяни ж постійно писали скарги, але на них не звертали уваги. Тільки при Катерині II все її злочини були розкриті. А їх було чимало: виставляння голих на мороз, видирання волосся, вбивство наречених перед весіллям, знущання з допомогою гарячих щипців. За неофіційною версією, на її рахунку 139 вбивств, проте довести вдалося тільки 38 випадків. Але і цього вистачило для того, щоб вона отримала довічний термін.

Єлизавета Баторі

Кривава графиня займає перший рядок рейтингу серед найжорстокіших жінок в історії. Її життя складалося вдало - вона вийшла заміж за представника шановного роду, який ніс державну службу. Але варто було чоловіку тільки вийти за поріг, як його благовірна творила свої темні діяння. Вона знущалася над селянськими дівчатами та прислугою, але з часом перейшла на молодих дівчат з дворянства. Всіх їх вона під приводом заробітку або етикету заманювала до себе. А вже вдома - не давала води і їжі, відрізала пальці, виривала шматки плоті і навіть спалювала живцем. Статистика визнала її жертвами 80 осіб, але згідно з її щоденника, їх було понад 650. Також ходила легенда, що Баторі розважала себе, приймаючи ванни з крові незайманих. Її злодіяння розкрилися після смерті чоловіка.

Нагадаємо, в мережі показали жахливу сталінську в'язницю, яка відбирає людський розум.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, навіщо Гітлер намагався викрасти Юрія Левітана.

Також "Знай.uа" писав, що історики розкрили таємниці самогубства Гітлера.