Як стало відомо, дата написання листа – 1932 рік.


За інформацією, отриманою з німецьких ЗМІ, в даному папері всесвітньо відомий фізик-легенда вітає свого товариша – вченого і економіста Юліуса Хірша з його 50-річним ювілеєм. Копія була зроблена самим Ейнштейном через копіювальний папір, вона лежала серед вирізок з газет за 1961 рік з некрологами, надрукованими після смерті Хірша.


Виявлена копія, швидше за все, була у Эйнтшейна. Як вона потрапила в архів у Мюнхені, на даний момент з'ясувати не вдалося.


Поки що відомо тільки те, що оригінал листа зберігається в Інституті імені Лео Бека в Нью-Йорку.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще


Нагадаємо, раніше вчені виявили трапезний зал в середньовічному монастирі в Грузії. Розкопки тривали протягом двох тижнів, вже очищені головні ворота монастирського комплексу. Стало відомо, що трапезна арка в центральному залі монастиря не має аналога в Грузії. Плоскі камені сланцю в кожному куті будови показують, що тут збиралися чеченці, а на квадратному узвишші в центрі зали, як відзначають дослідники, сидів архієрей.


Раніше Знай.UA писав про те, що вчені змогли знайти до цього невідомий вид величезного динозавра завдяки знайденим решткам. Імовірно, вік знахідки складає близько 76 мільйонів років. У мережі з'явилося відео з описом передбачуваного стародавнього виду тварини. Було знайдено череп, хребці і масивний кінчик хвоста.


Знай.UA також розповідав про унікальну історію писемності Китаю, яка включає в себе більше 60 тисяч ієрогліфів. Деякі вчені вважають, що китайській грамоті вже близько 6 тисяч років. За складністю вивчення вона займає лідируюче місце в світі. На даний момент в Китаї існує два різновиди писемності - стара і нова. Нова включає в себе символи, які позначають смартфони, комп'ютер і так далі.