Це незвичайне село розташувалася в горах Румунії, а назва його Ейбенталь. Поселення відоме тим, що за все своє існування жодного разу не бачило злочинів. Тут живуть чесні і відповідальні люди, які не готові до крадіжок або присвоєння чужого.

Історія тотального миру в цьому селі почалася в кінці минулого сторіччя. Раніше тут функціонував хлібний завод, але він закрився після революції. Людям необхідно було харчуватися, а найближчий магазин розташувався в 20 км. Було дуже накладно добиратися до нього кожному окремо, та й сенсу в цьому не було. Тоді люди вирішили відправляти одну людину з сумками і грошима, яка і закуповувала продукцію.

Через деякий час процедура модернізувалася – сумки з грошима стали просто вивішувати за паркан. І в цьому не було нічого дивного, адже один у одного все одно красти ніхто не стане, а чужинці туди і зовсім не заглядали.

У наш час ці сумки стали місцевою визначною пам'яткою. Постачальник приїжджає не так часто, а вони висять досить довго.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Живуть в Ейбенталі в основному чехи, у яких не прийнято входити куди-небудь без дозволу, та й чуже тут не можна брати навіть на час.

Люди в гірському селі живуть без поліції, тому що вона тут не потрібна. Священик же зізнався, що більше десятка років не бачив людей на сповіді. Ну немає в чому їм каятися.

Нагадаємо, що пустеля Ваді Рам - саме те місце, де знімався фільм "Марсіанин". Місцеві пейзажі тут набагато більше нагадують ландшафт червоної планети, ніж земної поверхні.

4 тисячі років тому в цьому місці мешкали люди, які залишили про себе пам'ять з допомогою малюнків на скелях. Пустелю Ваді Рам ще називають "Місячною долиною" із-за схожості з Місяцем, яка особливо проявляється на заході.

Як повідомляв раніше портал "Знай.иа", ми зробили підбірку найкрасивіших і мальовничих трас планети, за яким прокотиться з музикою і вітерцем було б одним задоволенням.

Також портал "Знай.иа" повідомляв про те, що фотограф Dane Shitagi створив проект "Балерина". На знімках він зображував граціозність балерин на тлі урбаністичних пейзажів міста.