Багатьох людей цікавить таємничий і небезпечний світ мафіозі. Почасти, такий інтерес викликаний появою легендарного фільму, який з'явився завдяки Коза Нострі, найбільшому нью-йоркському мафіозному угрупованню, і її ватажкові Френсісу Коппола.

Заснований на реальних подіях фільм "Хрещений батько" пробудив жвавий інтерес до культури мафіозі.

Але про кримінальних авторитетів чоловіків відомо багато, а ось інформація про "бойових подруг" гангстерів з'являється дуже рідко. Тим цікавіше архівні знімки неабияких жінок, які були дружинами або коханками бандитів і нерідко самі скоювали злочини.

Більша частина даних фотографій була зроблена під час затримання красунь. До речі, зазвичай дівчат небезпечних бандитів називали не інакше, як mob moll або gun moll.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Фото було зроблено в 1951 році. Вірджинія Хілл, найповажніша mob moll. Її коханий Багсі Сігел був застрелений у власному будинку, на фото Вірджинія відображена в залі суду, вона отримала звинувачення як співучасниця організованого угруповання.

У акторку Алісу Гранвиль стріляв її ж чоловік, Піт Донахью, гангстер з угруповання Голландця Шульца, 1931 рік.

Смітті Вайт під арештом після того, як її бойфренд Ральф Пріско був застрелений поліцейськими під час невдалого пограбування, 1942 рік.

1944 рік. 19-річна Вірджинія Орнамрк і 24-річний Фред Шмідт, звинувачуються у вбивстві.

Ця дівчина звинувачується у вбивстві свого 17-річного бойфренда Рауля Банучі. 15-річну Кармен Мартінез ведуть до зали суду.

У 1961 році Марго Донохью була затримана при спробі передати пістолет своєму спільнику Вільяму Матеа.

Дженіс Дрейк завоювала в юності титул Міс Нью-Джерсі, а після провела незліченну кількість ночей в барах і клубах з найвідомішими гангстерами.

Поліція забирає Дрейк на допит відразу після того, як її бойфренд Нат Нельсон був убитий. Дівчину бачили з ним за пару годин до смерті.

У 1959 році дівчину знайшли застреленою на передньому сидінні чорного кадиллака Малюка Огі Пісано.

Цей знімок був зроблений в 1937 році. Маріон Кікі Робертс - коханка Джека Легс Даймондс. Джек був застрелений невідомими, а на фото красуня зі знімком ще одного коханця - актора Джека ла Ру.

Рита Ріо - коханка гангстера Луїса Амберг, який теж погано кінчив. Мафіозі було знайдено спаленим живцем у своїй машині.

Маргарет Келлі і Френк Палумбо звинувачувалися у вбивстві. Заарештовані коханці-вбивці, 1932 рік.
1961 рік. Майстер самовладання, Лжесвідок Палма Вітал.

17-річна Ненсі Сервілло арештована за те, що стояла на шухері під час нальоту гангстерської банди, фото з'явилося в 1936 році.

23-річна Ліліан Станг на допиті, 1947 рік.
У гангстерської середовищі була відома як дівчина з двома пістолетами. Мері Бейкер в поліцейській дільниці в Бронксі, 1933 році.

Джеан Хантовер, коханка Джона Зеллера, арештована після чергового бруклінського пограбування, 1935 рік.

1933 рік. Лотті Кол, вдова Вінсента Кола, разом з двома співучасниками-мафіозі звинувачується у вбивстві перехожого під час пограбування.

Ця дама ні краплі не кається у своїх вчинках. Маргарет Кан залишає Ріджвудскую в'язницю з посмішкою, 1932 рік.

Нагадаємо, 5 легендарних жінок-воїнів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", грізні мафіозі іноді виявлялися гідними сім'янинами. Як жилося їх дружинам насправді?

Також "Знай.uа" писав, як Аль Капоне перевернув весь злочинний світ.