Вірджинія народилася в далекому 1916 року в родині алкоголіка, який нещадно бив дружину і дітей. Вона була сьомою дитиною з десяти приречених на напівголодне існування. У 7 років вона зуміла дати відсіч батькові, який у п'яному угарі знову почав бити її: коли він накинувся на неї з кулаками, дівчинка вдарила його сковорідкою.

У 14 років Вірджинія усвідомила наскільки вона приваблива і зрозуміла, що може заробляти на своїй красі не малі гроші. Торгівля власним тілом здалася їй легким і прибутковим заняттям. У 17 років вона переїхала в Чикаго з твердою впевненістю в тому, що чоловікам довіряти не можна, але заробляти на них можна і потрібно.

Вірджинія влаштувалася працювати офіціанткою в ресторані Аль Капоне, і незабаром на неї звернув увагу гангстер Джої Епстейн, що контролював ставки на скачках. Вона стала його кур'єром і довіреною особою.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

До 20 років Вірджинія була коханкою всіх великих місцевих мафіозі і володіла інформацією про всі їхні махінації і вбивства. Її називали королевою гангстерського світу Чикаго. Всього за кілька років вона стала найціннішим перевізником грошей клану Аль Капоне.

До 25 років Вірджинія Хілл стала наймогутнішою жінкою в бандитському середовищі, ватажки мафії Чикаго, Лос-Анджелеса і Нью-Йорка вважали її своєю людиною. Жодній жінці до неї не вдавалося досягти такого визнання і такого впливу в силових структурах.

Фатальна зустріч знаменитого мафіозі Багсі Сігела із спокусливою Хілл сталася в барі.

Але несподівано ця зустріч стала початком тривалих відносин, які згубили знаменитого гангстера.

Багсі Сігел, що контролював всю територію Каліфорнії, витрачав на свою подружку все, що заробляв. Вони сварилися, билися, знову мирилися і залишалися нерозлучні протягом п'яти років. Заради неї Багсі навіть став двоєжонцем: будучи одруженим в Америці, він таємно розписався з коханкою в Мексиці.

Багсі Сігел називав її "Фламінго", і в честь неї він вирішив назвати найрозкішніший готель-казино Лас-Вегаса, куди вони разом переїхали.

У цей проект вклали гроші і інші гангстери, і вони були дуже незадоволені тим, що первісна вартість зросла в 6 разів.

26 грудня 1946, в Лас-Вегасі відбулося відкриття готелю "Фламінго".

Готель для чарівною коханки обійшовся мафіозі в 6 млн доларів. На ті часи це було грандіозне будівництво.

Гроші, які мафіозі дали на будівництво готелю, спливали на рахунки Вірджинії Хілл в швейцарському банку.

Такого обдурювання гангстери, які вклали свої гроші в цей проект, пробачити Багсі Сігел не могли.

Тому, як годиться в колах серйозних мафіозі, Багсі був нещадно застрелений. Але ось його подружці вдалося вийти сухою з води.

Говорили, що поїхала вона зовсім не випадково і знала про майбутній замах на свого коханця, і навіть повідомила мафіозі про місцезнаходження Багсі. Ходили чутки і про те, що це вона надоумила Багсі вкрасти гроші мафії.

У той же час сама Вірджинія Хілл заявляла: "Свій готель в Лас-Вегасі він любив більше, ніж мене. Я навіть не підозрювала про те, що він був замішаний у всіх цих брудних справах. Не знаю, чому його вбили".

Але все ж Вірджинія відповіла за свої приступні діяння. У 1954 р їй пред'явили звинувачення в ухиленні від сплати податків. Щоб уникнути кримінальної відповідальності, вона ховалася в Європі. Вірджинія навіть намагалася шантажувати гангстерів, погрожуючи розголосити все, що вона знала про їх злочинну діяльность.

У 1966 р в лісі поруч з австрійським містом Зальцбург виявили тіло жінки. Як виявилося, це була Вірджинія Хілл, яка нібито наклала на себе руки, наковтавшись таблеток. У звіті місцевої поліції повідомлялося, що Вірджинія померла від передозування снодійного.

Але за іншою версією, більш реалістичною, жінку змусили наковтатися таблеток підручні Джої Епстейна за те, що вона спробувала погрожувати колишньому коханцю і спільнику.

Нагадаємо, це рідкісні фото "бойових подруг" гангстерів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", вкрадені картини Ван Гога знайшли у італійського мафіозі.

Також "Знай.uа" писав, як жилося дружинам мафіозі.