1. Письменник Чарльз Діккенс завжди спав обличчям на північ. Він вважав, що цей бзік вдосконалить його письменницький талант.

2. У Китаї є три найзнаменитіших імені: Ісус Христос, Річард Ніксон і Елвіс Преслі.

3. Юлій Цезар почав носити лавровий вінок на голові для того, щоб приховати випадання волосся.

4. Джордж Вашингтон є єдиною людиною, в день народження якої люди з усіх американських штатів отримують вихідний.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

5. Альберту Ейнштейну одного разу запропонували стати президентом Ізраїлю. Він відмовився, заявивши, що навряд чи зможе вирішувати справи державного масштабу.

6. Після смерті Альберта Ейнштейна, разом з ним померли його останні слова, оскільки медсестра, яка на той момент була поруч, не розуміла по-німецьки.

7. Англійська королева Анна (1665-1714) пережила всіх своїх дітей. А їх у неї було 17.

8. Один з весільних подарунків королеви Вікторії представляв собою шматок сиру, вагою в півтонни і діаметром у три метри.

9. Ісаак Ньютон був одержимий окультними і надприродними ідеями.

10. Леді Астор одного разу сказала Вінстону Черчиллю: "Якщо б Ви були моїм чоловіком, я підсипала б Вам у каву отруту", на що він відповів: "якби Ви були моєю дружиною, я б її випив".

11. Наполеон Бонапарт придумав державний прапор Італії.

Нагадаємо, римський імператор Нерон, мабуть, найскандальніший правитель в історії. Його ім'я стало синонімом зла, розпусти і декадансу.

Нерон увійшов у світову історію як божевільний тиран. Втім, історики впевнені, що навколо його імені сьогодні дуже багато брехні. Наприклад, він ніколи не грав на скрипці, у той час, поки горів Рим, тому що цей інструмент ще не був винайдений.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", багато хто знайомий із захоплюючим романом Дюма про пригоди мушкетерів і доблесного д’Артаньяна. Але мало хто знайомий з реальною історією. Яка як виявилося не менш цікава.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що приховує місто мертвих в Єгипті.