Ми хочемо розповісти вам про найвідоміших у світі злочинців, на руках яких сотні людських життів.

1. Аль Капоне

Мабуть, найвідоміший злочинець 20 століття. Цей гангстер орудував в Чикаго в 20-30-х рр XX століття. Його люди вбили понад 400 осіб за його наказом, крім того сам він здійснив не менше 40 вбивств особисто. Що найдивніше, Капоне, в підсумку, був заарештований не за вбивство, а за ухилення від сплати податків в 1932 році. Фраза "Відмити гроші" з'явилася саме через цю страшну людину. Альфонсо Капоне помер у в'язниці в 1945 році через пневмонію.

2. Педро Алонсо Лопес

Один з найвідоміших маніяків у світі. Як він зізнався, його руками було вбито близько 300 маленьких дівчаток, вік яких не досяг ще й 10 років, правда було знайдено лише 53 тіла.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

3. Джек - різник

Про цю людині точно чули всі. Прославився Джек тим, що вбив 5 повій. Його особу так і не вдалося встановити, зате під підозрою знаходилося аж 72 людини з абсолютно різних верств суспільство (навіть з членів Королівської сім'ї).

4. Андрій Чикатило

Відомий маніяк вітчизняного виробництва. Цей монстр вбив понад 50 осіб, що дало йому статус найкривавішого вбивці Росії. Своїх жертв він вбивав поруч із залізницями, щоб заглушити крики під шум поїзда. Був страчений у лютому 1994 року.

5. Зодіак

Найзагадковіший серійний вбивця, особа якого досі не встановлена. Свої злочини він скоював у період 1968 по 1969 року. Світ дізнався про Зодіаку завдяки тому, що він часто присилав зашифровані листи журналістам, в яких нібито вказував інформацію про себе, але тільки один з чотирьох листів в результаті вдалося розшифрувати. За словами злочинця, він здійснив 37 вбивств, хоча поліція впевнена тільки в 7, причому двом з цих сімох вдалося вижити. Як і у випадку з Джеком-різником, підозрюваних було багато, але довести нічого не вдалося. Справу було припинено в 2004 році, але знову відновлено в 2007 році; вона залишається відкритою й нині.

Нагадаємо, репетитор-маніяк тривалий час знущався над школяркою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв про те, як утоплена стала декором для будинку і найзацілованішою дівчиною в світі.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про страшні історії жінок, які пов'язали свою долю з жорстокими вбивцями.