Містечко Керро-Гордо, яке почало свою історію на початку XIX століття, нічим не виділялося серед інших в Каліфорнії. Воно було розташоване поблизу з срібним рудником і дуже скоро зайняло провідне місце в списку з видобутку срібла і свинцю.

Цю інформацію повідомляє портал "Цікаві факти".

Через деякий час, жителі Керро-Гордо почали зникати. Ріелтор, який в ті часи, продавав нерухомість в каліфорнійському містечку, називав його Диким Заходом. У Керро-Гордо відбувалися вбивства мінімум раз на тиждень.

Після того, як нафта і срібло переставали приносити прибуток місцевим, вони почали масово покидати місто. А незабаром сталася пожежа, яка остаточно підштовхнула людей звідти втікати.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нещодавно безлюдне місто виставили на аукціон з початковою ціною дев'ятсот доларів. Агенту з продажу стали надходити безліч пропозицій, ціна доходила до двох мільйон доларів.

Новим власником міста-примари стала інвестиційна компанія, в планах якої побудувати на місці Керро-Гордо туристичну базу. Історію його становлення і розвитку хочуть підносити як пам'ятку.

Цікавий факт - місто продавали в п'ятницю 13, щоб підкреслити загадковість і таємничість Керро-Гордо. Сума операції склала півтора мільйона доларів.

Нагадаємо, легендарний привид, який відомий на весь світ, випадково потрапив у випуск новин у прямому ефірі. Сталося це, коли журналісти місцевого телеканалу показували трансляцію про ураган Флоренс в Кароліні.

На відео, яке показали американцям по телевізору, видно, як на пристані спокійно проходить примарна фігура. Так звані мисливці за привидами, які створили YouTube-канал The Ghost Guys Go, кажуть, що зняте на камеру містична істота – привид Сірого Людини.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", в американському Техасі жителів турбує нічний кошмар, і що найстрашніше, їм це не сниться, а жахи відбуваються насправді.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що дослідник із США Даррел Міклос використовував карти знаменитого американського астронавта Гордона Купера, які допомогли йому виявити щось затонуле в Бермудському трикутнику.