Індія – незвичайна країна з цікавою культурою. Народ подарував світу найвідоміше керівництво по сексуальним практикам. Камасутра – нетлінне творіння Стародавньої Індії – досі є найбільш продаваною книгою у всьому світі.

У ній є все, від технік поцілунку до різних способів залицяння. У складі книги 800 віршів, і практично всі розповідають про той, чи інший аспект сексу. Але не тільки Камасутрою можуть похвалитися індуси.

Каджурахо – найвідоміший комплекс храмів, стіни якого покриті десятками тисяч дивовижних кам'яних еротичних рельєфів. Ніде в світі такого немає.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Вони досить детально зображають не тільки секс, але і акти мастурбації, орального сексу і багато іншого.

Всесвіт, як індуси вважали, був створений з божественного злиття бога Шиви і богині Шакті. А сексуальний акт — це шлях до гармонії і бога. Якщо навчишся керувати цією "енергією", отримаєш блаженство.

Народ стародавньої Індії визнавав лише "кастовий" секс – тобто становий або навіть расовий.

Кожна каста дотримувалася своїх традицій. Наприклад, всередині однієї зрада дружині була чимось буденним, в іншій процвітали педофілія, зоофілія і інцест.

А міфологія Індії переповнена величезною кількістю сюжетів про одностатеве кохання або навіть любов між гермафродитами.

У своїх трактатах, присвячених мистецтву любові, жителі Індії в подробицях пояснювали всі плюси використання "ападравіа". Цікаво що це?

Назва приховує під собою чоловічий пірсинг на члені, який міг бути виконаний з дорогоцінних металів або з звичайного заліза, дерева і навіть з рогів буйвола.

Повій також ділили на касти:

Їх поділяли на такі ранги:

Ганіка - та, що вивчила 64 мистецтва Камасутри;

Девадасі - жриця кохання в храмі;

Векей - дешева розпусна дівчина

Пумскалі - та, що бігає за чоловіками.

Храмові танцівниці, Девадасі, славили бога не тільки танцем, але і сексуальними ритуалами. Дружини богів, до них ставилися дуже шанобливо. Часто, якщо першою в родині народжувалася дівчинка, її віддавали до храму.

Аристократичні Ганікі могли носити будь-який одяг, але, на першу вимогу володаря, лягали в ліжко з будь-ким, на кого він вкаже.

Їх послуги були дорогі, тому вони були багаті, і навіть володіли своїми землями і рабами.

Жриці кохання були повноправними членами суспільства. Якщо вони спочатку погоджувалися переспати з чоловіком, а потім відмовлялися, суд міг накласти на них штраф, який вдвічі перевищував вартість їх послуг.

Нагадаємо, як у середньовіччі зберігали цнотливість до весілля.

Як повідомляв портал "Знай.uа" ця дика традиція першої шлюбної ночі існувала у багатьох народів світу.

Також "Знай.uа" писав, що відомо про інтимні традиціях Азії.