Історії відомі багато лікарів шарлатанів і коновалів. Джон Харлі був один з них. У 16 столітті в Ірландії цей псевдомедик запевняв нещасних, що виганяє бісів, які власне і є причиною хвороби, а сам тим часом виконував свої мерзенні бажання.

Він міг переконати будь-яку пацієнтку виконувати всі його божевільні і мерзенні приписи. Пацієнтками цього лікаря були в основному юні дівчата.

Під час свого сеансу Харлі завжди просив батьків нещасної хворої виходити з кімнати і зачиняв двері на ключ.

Харлі настійно рекомендував всім родичам піти погуляти в саду.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Потім він спокійно переходив до "лікування".

Він піднімав сорочку нещасної, щоб послухати серце. Але коли дівчина довірливо відкривалася, роздирав її одяг на частини і в жорстокій формі ґвалтував.

Якщо раптом хтось чув нелюдські крики жертви, Харлі пояснював це, як вигнання бісів, які і привабили до важкохворої хвороби. Тому батьки ставилися до цього спокійно.

Після "обряду екзорцизму" лікар суворо забороняв членам сім'ї заходити в кімнату до хворої протягом кількох годин. Якщо ж вказівки не будуть виконані, то "лікування" не допоможе.

За цей час він встигав втекти.

Відомо, що за час свого лікування, Джон Харлі відвідав близько 50 англійських та ірландських міст. На його рахунку сотні зґвалтованих дівчат.

Дивно, але поки цей факт не розкрили він був дуже шанованим лікарем. Адже 80% зґвалтованих "медиком" дійсно видужували. Яким чином невідомо, може від пережитого шоку, хвороба дійсно сама проходила.

Нагадаємо, ця дивна, але дивовижна історія сталася в Парижі в кінці XIX століття. Як утоплена стала декором для будинку і найзацілованішою дівчиною в світі.

Як повідомляв портал "Знай.uа" як це прожити з серійним маніяком-вбивцею пів життя і не підозрювати про це? Любити людину, яка, без перебільшення, є чудовиськом? Ці п'ять жінок прекрасно знають, як це.

Також "Знай.uа" писав, ці шалені поради зруйнували щастя не одній майбутній мамі. 7 диких порад для вагітних, від яких кров холоне в жилах.