Днями ЦРУ розсекретила таємні документи, які проливають світло на багато моментів особистого життя одіозного диктатора Адольфа Гітлера.

Про це повідомляють ЗМІ із посиланням на відповідні дані ЦРУ.

У ЦРУ заявляють, що лідер нацистської Німеччини Адольф Гітлер був бісексуалом. Про це переконливо свідчать відомості з розсекреченої про нього доповіді ЦРУ, який також підтверджує садомазохістські нахили фюрера.

Доповідь грунтується на дослідженні близького друга Гітлера в 20-ті - 30-ті роки Ернста Седжвика Ганфштенгля, який емігрував пізніше в США.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

У документі наголошується, що Гітлер відчував сексуальний потяг до свого майбутнього заступника Рудольфа Гесса, після того як вони разом були в тюрмі в 20-і роки.

З документів випливає, що Гесс був гомосексуалом і носив прізвисько "Фройляйн Анна" за його "звичку вдягатися у жіноче вбрання".

У спогадах також ідеться, що Гітлеру подобалося спостерігати за молодими юнаками.

Крім того, в доповіді зазначено, що з 1910-го по 1913-й, коли Гітлер був молодим художником, він жив у віденському чоловічому пансіоні, який мав репутацію місця, куди літні чоловіки приходили у пошуках молодих.

У той же час говориться про те, що протягом життя Гітлер був бісексуалом, поєднуючи в собі гомосексуальну і гетеросексуальну орієнтацію.

У доповіді також представлена ​​інформація про дитинство фюрера, його освіту, улюблену їжу, музику та дивацькі звички.

Нагадаємо, німецька інженерна думка з'явилася у всій красі, під час Другої світової війни, породивши безліч дивних ідей.

Найкращі фахівці та інженери нацистської Німеччині представляли вкрай незвичайні проекти.

Багато з них значно випереджали час, ну а інші абсолютно не піддавалися здоровому глузду. Дивлячись на технічні рішення тих часів, які розглядали вчені, які стоять на службі у Гітлера, починаєш розуміти загальний підхід Третього рейху до справи: вивчайте все, що вам спаде на думку. Лише б це дозволило знищити якомога більше людей.


Як писав раніше Знай.ua, матері Гітлера, Кларі Гітлер в 1889 році повідомили, що її плід (майбутній Адольф) не розвивається і при народженні 80% загине.


Також Знай.ua писав про те, що індійський політик Нарамаллі Сівапрасад з'явився з парламенті країни одягнений, як Адольф Гітлер.