Піднебесна ніколи не переставала дивувати вчений світ. Дослідники Китаю повідали світу про неймовірну знахідку. За їх словами, в озері Фушиан Ху були знайдені будови далекого минулого. Повідомляють закордонні ЗМІ.

Конструкції старовини є мегалитическими спорудами, виконання яких по складності перевершує складність зображень Єгипетських мегаліт.

Своєю архітектурою піраміди дуже схожі з древньою культурою Майя, а розмірами близькі споруд на відомій Єгипетської Гізі.

Крім будівель у формі тетраедрів там є і кругле спорудження зразок римського Колізею.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як стверджують дослідники, підводні реліквії не відносяться до китайської культури, і не співставні з архітектурою та старовинними некрополями Китаю.

На жаль, експерти поки що не можуть детально вивчити знахідку, так як вона знаходиться на глибині 180 метрів і озеро є священним, що теж ускладнює роботу.

На даний момент відомий вік пірамід: він становить 14 тисяч років. Якщо науковці підтвердять свої висновки, то відкриття стане справжньою сенсацією.

Адже тоді вченим доведеться переглянути основні етапи еволюції людства і прийняти той факт, що вже більше дванадцяти тисяч років тому Земля була населена надцивілізацію, здатної будувати складні конструкції.

Древній населений пункт, який зараз знаходиться під водою, був зруйнований катастрофою.

В найближчому майбутньому має з'явитися більше інформації стосовно відкриття.

Археолог Чи Куньшень Першим описав підводне місто. Він вважав, що це поселення спочатку знаходилося на дні озера, а жили в ньому підводні люди, про яких розповідається І в давніх переказах.

Зазначимо, озеро Фушиан Ху глибоко шанується, і вважається священним жителями Китаю. Згідно з китайською легендою, в давнину дно таємничого озера було населено, там розташовувався золоте місто.

На початку двохтисячних років на східній китайській території Юньнаньской провінції археологами в глибинах самого великого глибоководного озера Китаю під назвою Фушиан Ху було відкрито унікальне підводне скупчення архітектурних та інженерних споруд, що має тисячолітню історію.

Так у 2006-2007 роках під час тестування китайськими військовими новітнього підводного устаткування, пов'язаного з ехолокацію і гидролокацією, випадково виявили під водою гігантські будови, що нагадують піраміди. Аналіз донного матеріалу показав, що древнім уламкам понад чотирнадцять тисяч років. За характером розкиду частин будівель вчені прийшли до висновку, що древнє місто було зруйноване в результаті потужної природної стихії: або найбільшим у світовій історії землетрусом, або всесвітнім потопом і гігантськими зсувами.

Нагадаємо, загадка стародавньої китайської культури Саньсиндуй.

Як повідомляв портал "Знай.uа", флагманом різного роду тілесних утіх є Японія. Пересічному європейцю деякі традиції цій частині світу здаються абсолютно дикими.

"Знай.uа" писав, дізнайтеся про неймовірні дивацтва Піднебесної.