Практично кожен готель має свої секрети та зберігає не мало таємниць своїх відвідувачів, але криваві таємниці цього місця викликають справжній жах.

Мова йде про World’s Fair Hotel - більш відомий як "Чиказький замок вбивств".

Будівля, оснащена смертельними пастками більше, ніж піраміда фараонів. Сконструював його один із найбільш відомих серійних вбивць XIX століття Герман Вебстер Маджетт, який прославився як лікар Генрі Говард Холмс.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Істинного пристрою "замку смерті" не знали навіть архітектори, які його конструювали. Холмс замикав в особняку своїх жертв, і лише він один знав усі потаємні куточки свого житла.

Навіть коридори і двері в "замку смерті" були влаштовані таким чином, щоб заплутати гостей і привести їх до смерті. У деяких кімнатах було безліч дверей, а в інших жодної. Хоча з одного кінця будинку в інший можна було дістатися за мить - для цього потрібно було добре знати план будинку.

Chicago Tribune були опубліковані описи знайдених в "замку" пасток в статті 1895 року: Холмс вбивав людей поруч з іншими гостями готелю, які нічого не підозрювали, замикаючи жертв у звукоізольовані, герметичні, темні кімнати, які перебували буквально через стінку зі звичайними спальнями.

Управлялася ця пекельна машина зі спальні самого господаря будинку. У деяких кімнатах другого поверху, прихованих від сторонніх очей, були вбудовані промаслені жолоби, які йшли в підвал, де знаходилася велика лабораторія з крематорієм і кислотною ванною.

Весь другий поверх "замку" являв собою прекрасне місце, щоб стежити за кожним кроком гостей готелю. Він був буквально пронизаний оглядовими оченятами і таємними ходами. У деяких кімнатах були фальшиві стіни, що насправді легко відкривалися.

Улюбленим способом вбивства Холмс вважав удушення. На третьому поверсі свого "замку вбивств" Холмс встановив звуконепроникну герметичну капсулу-камеру, облицьовану сталлю, і обладнав її газовим пальником, яка, він переконував своїх жертв, служить для них джерелом світла.

Насправді ж за допомогою труб, підведених до камери, Холмс міг регулювати полум'я пальника, яка досить швидко випалював повітря в камері - і жертва задихалася.

Одну з жертв звали Анна Вільямс. Холмс заманив дівчину в камеру, попросивши її принести йому звідти деякі папери. Пізніше поліція знайшла на стінах камери зсередини сліди нігтів, як якщо б дівчина намагалася буквально процарапати собі дорогу на свободу.

Холмс любив ставити жорстокі експерименти над своїми жертвами. Деякі гості готелю виявляли себе на операційному столі жахливого доктора, і шляхи звідти вже не було.

Холмсу дуже подобалося вішати людей. Настільки, що він відвів під це особливу кімнату. Холмс присипляв жертв хлороформом, а прокидалися вони вже на шибениці.

Його підвал був обладнаний як лабораторія, щоб Холмс безперешкодно ставив бузувірські експерименти над людьми з допомогою численних хірургічних інструментів і отрут. Пізніше він викидав їх органи і очищав плоть зі скелетів, які пізніше продавав лікарям у якості анатомічних моделей. І ніхто не задумувався звідки він бере…

Одне з найстрашніших споруд було знайдено в підвалі. Там Холмс тримав власну дибу — він перевіряв, наскільки сильно може розтягнутися людина, перш ніж порватися. Він повільно витягував людей до тих пір, поки їх кістки не ламалися. Пізніше Холмс розчиняв тіла в кислоті.

Восени 1894 року Холмса заарештували в Бостоні. Він не хотів визнавати свої злочини.

Але навіть після вироку заповзятливий садист примудрився заробити на своїх злочинах. Одне видавництво заплатило йому 200 тис. доларів за сповідь з повним викладенням всіх злодіянь. У цій сповіді він зізнавався в 27 вбивствах. Зрозуміло, це було брехнею: його жертвами стали близько 200 осіб, в тому числі і діти.

На суді Холмс пояснив присяжним причину своїх лиходійств:

"Я народився з дияволом в душі. Я не міг не вбивати, як не може мовчати поет, охоплений натхненням... Великий Ворог з'явився до ліжка моєї матері при пологах, щоб стати моїм покровителем, і з тих пір залишився моїм супутником назавжди".

Нагадаємо, як гонитва за вічною молодістю перетворила графиню Баторі у втілення диявола.

Як повідомляв портал "Знай.uа", понад 100 смертей і зниклих без вести за шість років. Так мати двох дітей розправлялася з кріпаками за погане прибирання в будинку. Найжорстокіша поміщицяв історії Росії наводила непідробний жах на кріпаків.

Також "Знай.uа" писав, ця жінка увійшла в історію як найжорстокіша нацистська злочинниця. Репортери, які були присутні на судовому засіданні по справі кровожерливої Кох, в матеріалах називали її виключно "Бухенвальдський сукою" і "Фрау Абажур".