Про кінець світу повідомляв не один пророк, таємні знаки, які віщують кінець всього сущого вчені знаходили в багатьох творах минулого. Так нещодавно фахівці повідомили тривожну новину: розкрито "секретне послання судного дня" Леонардо да Вінчі.

Про це заявила Сабріна Сфорца Галіція, дослідник стародавньої історії Ватикану, передають закордонні ЗМІ.

Як стверджує дослідниця, Леонардо да Вінчі зобразив, що світ закінчиться в 4006 році в одному з його найвидатніших творів.

Це була одна з найвідоміших його робіт і найбільш відтворена релігійна картина – Таємна вечеря, представляє сцену таємної вечері Ісуса Христа з його апостолами, як сказано в Євангелії від Іоанна, 13:21.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Да Вінчі зобразив те почуття, яке виникло у дванадцяти апостолів, коли Ісус оголосив, що один з них зрадить Його. Тим не менш, у статті може бути друге повідомлення, що розкриває справжній кінець світу.

"Він дуже старався виділити номер три", - йдеться у документальному фільмі 2017 року. Є три вікна і три групи апостолів", "Він просто підкреслював християнський Святий Дух, або він приховує щось більше?", "Спекуляції на цьому не закінчуються, цифри приховують похмуре пророцтво про Кінець світу", - пояснює дослідниця.

Сабріна Сфорца Галіція вважає, що да Вінчі передбачив глобальне повінь 21 березня 4006 року, яке, за його словами, знищить людство.

"Існує Код Да Вінчі – це просто не той, який зробив популярним Ден Браун", - заявила вона.

Пані Галіція вивчила гобелен "Таємної Вечері", зроблений для короля Франції Людовіка XIII по проекту да Вінчі для його знаменитої фрески в Мілані. Вона працювала над продовженням, щоб пояснити сенс "Коду Да Вінчі", включаючи знаки Зодіаку та використання ним 24 літер латинського алфавіту для подання 24 годин дня.

Вона стверджувала, що да Вінчі передбачав кінець світу у "всесвітній потоп", який розпочнеться 21 березня 4006, і завершиться 1 листопада того ж року. Кінець світу буде впевнена дослідниця.

Зазначимо, художник XVI -го століття широко розглядається як найбільший інтелект всіх часів, і його часто називають генієм мистецтва. Його найвідоміша робота, Мона Ліза, тримає світовий рекорд Гіннеса з самою високою страховою вартістю понад £700 мільйонів.

Нагадаємо, у Леонардо да Вінчі виявили відхилення, яке багато що пояснює.

Як повідомляв портал "Знай.uа", одна з головних заслуг Майстра в області анатомії – це створення унікальних анатомічних малюнків, які й донині служать наочними посібниками в підручниках.

Також "Знай.uа" писав, рецепт улюбленої страви Леонардо да Вінчі, який зробить з вас генія.