Світу показали унікальні знімки Мерилін Монро на яких видно, що актриса чекала дитину. Фотографії, які раніше були не відомі і приховані від публіки, були зроблені 8 липня 1960 року в Нью-Йорку біля кіностудії Fox фотографом і близькою подругою актриси, Фрідою Халл. Про це повідомляє британське видання The Daily Mail.

У минулому році унікальні кадри були продані як один з лотів її великої колекції на аукціоні в Лос-Анджелесі. Їх придбав Тоні Майклс, що жив по сусідству з Хол і підтримував з нею дружні стосунки до її смерті в 2014-м.

На них чітко видно кругленький живіт 34-річної Монро.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Згідно з оприлюдненою інформацією, батьком дитини був не законний чоловік актриси, Артур Міллер, а французький співак та актор Ів Монтан, партнер Монро по фільму "Займемося любов'ю".

"Фріда дуже пишалася цими знімками і тим, що вона зберігала їх у секреті до кінця своїх днів. Те, що батьком був саме Монтан мені розповіла Фріда. Це була не здогадка або припущення, — вона це знала напевно, адже тоді Халл була дуже близька з Мерилін", - заявив Майклс.

Відомо, що кінодіва пристрасно бажала стати матір'ю, але так і не змогла народити.

Майклс вперше почув про вагітність Мерилін від самої Халл. Він пропонував продати унікальні фотографії, щоб їх господиня могла дозволити собі кращі умови для життя. Але Фріда категорично відмовилася від цієї пропозиції, заявивши, що ніколи б не продала свою подругу Мерилін.

Монро приховувала свою вагітність, перш ніж втратити дитину під час відвідування лікарні. Фріда пишалася тим, що зберігала ці знімки і тим, що змогла зберегти секрет своєї подруги до кінця свого життя.

Майклс також дізнався від Халл, що актриса втратила дитину під час візиту в лікарню. 1 серпня у Мерилін почалися сильні болі в області живота, після чого її госпіталізували. Майклс не уточнив, чи було це пов'язано з вагітністю, і як актриса втратила дитину — випадково, або ж зробила аборт.

Кажуть, що через зраду Монро з Монтаном розпався шлюб актриси з Артуром Міллером. З Монтаном Мерилін могла б скласти також красиву пару того часу, але він, як і вона, був у шлюбі.

Нагадаємо, унікальні знімки 19-річної Мерилін Монро виставили на аукціон.

Як повідомляв портал "Знай.uа", світу показали легендарні фото фільму "В джазі тільки дівчата".

Також "Знай.uа" писав, Мерилін Монро вперше з'являється на екрані як Еві.