Від побаченого відчувається жах, від якого кров холоне в жилах. Історії, які стоять за знімками виявилися жахливими.

Останній єврей

Ця людина — остання із 28 000 єврейських жителів Вінниці, розстріляних фашистами. В цей момент чоловік стоїть на краю одного з безлічі ровів, заповненого мертвими тілами його одноплемінників. Чим довше ми вдивляємося у цю фотографію, тим, здається, важче нам зрозуміти неймовірний жах того, що відбувається, все, що відбувається в голові у цієї людини і, тим більше, в головах його катів.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Торговці смертю

Дві людини, які стоять за прилавком, продають людські останки. Але не це найстрашніше. Підпис фотографа повідомляє, що знімок зроблений під час голоду в Росії у 20-ті роки. Ці батьки самі вбили власних дітей, щоб продати їх і купити собі їжі. У ті голодні роки, за даними істориків, люди не гребували людським м'ясом: вони їли його, щоб вижити.

Продані діти

Швидше за все, їхня мати не плаче, а просто закриває обличчя від об'єктива. Адже продаж дітей був її особистим вибором. Батько малюків кинув її з дітьми на руках, вагітну, — і вона вирішила збути з рук старших, щоб почати нове життя з малюком і новим приятелем. В результаті угода відбулася всіх чотирьох дітей розібрали фермери, які зверталися з ними не краще, ніж з рабами.

Мертва любов

На фото зліва ми бачимо досить симпатичну жінку. Її звали Марія Елена Мілагрос де ла Хойя. Однак, на фото праворуч теж вона. Тільки після смерті. Марії було 21, коли у неї був діагностований туберкульоз. Її лікуючий лікар, Карл Танзлер закохався. Танзлер побудував для неї цілий мавзолей — але цього йому було мало.

І тоді він взяв її труп з могили і перетворив тіло в подобу мумії. Він скріпив її кістки дротом, виготовив воскову маску, якою вкрив її обличчя, і навіть вставив у піхву трубку — для актів некрофілії. Сім років тому він був заарештований, звинувачений у нарузі над тілом і відпущений за закінченням терміну давності. Кілька років потому Танзлер помер — його тіло було знайдено в обіймах мертвої коханої.

Батьківська помилка

Цей чоловік - працівник каучукової плантації в Конго, який не справився з нормою виробітку. Фотографія з задумливим африканцем не здається жахливою - поки не розгледиш, що предмети, які лежать перед чоловіком на килимку, — це людська кисть і стопа. У покарання його молодша дочка була вбита і з'їдена наглядачами. Батькові принесли лише її рештки, як науку всім працівникам, які не докладають достатніх зусиль на плантації.

Зв'язана

Жінку на знімку звуть Джудіт Даллі. А фотографа — Харві Глатман. Глатман був убивцею-психопатом, який представлявся своїм жертвам фотографом і заманював їх до себе, заманюючи їх обіцянками модельної кар'єри. Потім він ґвалтував їх, мучив і вбивав. Ця фотографія — з поліцейського архіву. На ній, можливо, Джудіт ще вірить, що Глатман відпустить її після моторошної фотосесії.

Залишки Джонстауна

На фото — вид зверху на Джонстаун, громаду релігійної секти "Храм народів" в Гайані. З першого погляду фотографія здається заповненою сміттям і уламками. Не відразу розумієш, що все це — людські тіла. 18 листопада 1978 року на заклик лідера громади Джима Джонса тут покінчили з собою 918 осіб. Цей знімок став одним з перших, який закарбував жахливу бійню в Джонстауні.

Вбивця в масці

Ці фото — єдине свідоцтво злочину "звіра з Джерсі". Цей монстр тероризував місто ночами протягом десяти років. Точне число його жертв невідомо досі. Він викрадав дітей прямо з ліжок під час сну і вбивав їх, приносячи в жертву сатані, якого вважав своїм господарем. Коли обличчя вбивці було розкрито, виявилося, що це звичайна непримітна людина, доброзичливий сусід і турботливий сім'янин.

Нагадаємо, за що народ насправді таврував Маргариту Маульташ, як найпотворнішу жінку в світі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Жиль де Ре, він же Жиль де Монморансі-Лаваль, він же граф де Брієн - алхімік, соратник Жанни д‘Арк, людина, яка заслужено займає місце у списку найжорстокіших людей в історії людства.

Також "Знай.uа" писав, про зловісну історію замку смерті Генрі Холмса.