Незвідані території Антарктиди щодня відстежують дослідники з Америки. Нещодавно завдяки онлайн-системі Google Earth вчені змогли відшукати нові піраміди в Антарктиді.

Як стверджують спеціалісти, на картах Google Earth вдалося виявити абсолютно нові руїни величезної стародавньої піраміди, які раніше не знаходили вчені.

Повідомляється, що від руїн виходила гігантська тінь, яка вказує, що залишки піраміди мають масштабні габарити.

Тепер фахівцям належить детально вивчити останки піраміди, щоб визначити, коли вона була побудована. Нагадаємо, що раніше дослідники в Антарктиді знаходили руїни давніх споруд, а також підземні бази, які навіть приписували прибульцям.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Були зроблені знімки таємничих пірамід на хребті Вінсон, симетричність і розташування яких змушують задуматися вчених про природне походження цих будівель.

Загальновідомо, що до Антарктиди першими дісталися Лазарєв і Беллінсгаузен в 1820 році. Але це представники нашої цивілізації. А чи може бути таке, що Антарктиду освоювали ті, хто жив на Землі до нас?

Уфологи вже давно просувають ідею про те, що ці будови насправді потрібні для відправки сигналів в космос. Інша версія, більш прозаїчна – це дійсно останки цитаделі, яку побудувала якась стародавня цивілізація. Невідомий народ міг освоювати Антарктиду в ті часи, коли вона ще не була повністю покрита снігом.

З чуток, на розташованому в південній частині Землі континенті багато тисяч років тому насправді існувала стародавня цивілізація. Так, турецький адмірал Пірі Рейс (Piri Reis) в 1513 склав карту, на якій зображена Антарктида і люди, які там мешкають.

Нагадаємо, в Єгипті групі археологів з Університету Айн-Шамс вдалося виявити в передмісті Каїра — Ель-Матарії — урочистий зал часів правління самого знаменитого фараона Рамзеса II.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", дослідники з Техаського університету разом з Центром вивчення перших американців біля струмка Баттермилк-Крик в Техасі натрапили на найдавніші знаряддя праці.

Також "Знай.uа" писав, ці колись живі споруди та міста перетворилися в гнітючі місця, від яких кров холоне в жилах.