Циркова зірка Жозефіна Міртл Корбін мала дві пари репродуктивних органів. Хоча вона більше любила секс через правий набір, кількох дітей вона виносила через лівий. Пише WAS.

НЕ БУЛО Б ГРОШЕЙ, ТАК НЕЩАСТЯ ДОПОМОГЛО Б

Батько возив Міртл по виставах і ярмарках з чотирьох років, а в 14 дівчинка підписала контракт з "Цирком Барнума і Бейлі". Більшого у цій сфері можна було б і не чекати: у шоу виступали циркові артисти, дресировані звірі, люди-гіганти і карлики-близнюки. Були там і "людина з собачою мордою", "жінка з слоновими ногами" і "сім довговолосих сестер Сазерленд".

Незважаючи на те, що відвідувачим шоу обіцяли запальний танок від Корбін, у житті все було значно сумніше. Жозефіна ледве ходила на своїй основній парі ніг, про додаткові можна навіть не говорити.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Своєю патологією Міртл заробляла казкові для тих часів гроші - $450 на тиждень ($10 000 з урахуванням інфляції). У той час зарплата простого американського робітника була $13 на тиждень.

ОДИН ЧОЛОВІК НА ДВОХ

У 19 років Міртл вийшла заміж за студента-медика Джеймса Клінтона Бікнелла. Його наміри була щирими і після весілля він не змушував дівчину виступати.

Пара не очікувала, що зможе мати дітей, але вже через пару місяців Жозефіна дізналася про вагітність. Найдивовижнішим виявилася те, що "завагітнів" лівий набір статевих органів, хоча Корбін майже завжди використовувала під час сексу правий.

Журналісти широко висвітлювали вагітність Міртл. Вони всіляко хвалили її і називали "витонченою жінкою з хорошим музичним смаком". У ЗМІ писали, що у Жозефіни красиве обличчя і вона може виконувати усю домашню роботу.

МАТИ, БАБУСЯ, ЗІРКА

Першу вагітність довелося перервати, але через три роки Міртл народила здорову дівчинку. Увього в неї було 7 дітей. У 57 років вона стала бабусею, а в 60 померла від стрептококової інфекції.

Нагадаємо, як виглядала українська мова 400 років тому.

Раніше Знай.ua повідомляв, яким був раціон справжнього козака.

Також Знай.ua писав, археологи знайшли 2000-літню жіночу прикрасу.