В 1947 році в Розуеллі Нью-Мексико стався суперечливий ряд подій. Донині іцидент залишається одним з найбільш популярних теорій змови, який часто згадується у кіно, книгах і засобах масової інформації.

Це почалося, коли кілька осіб повідомили, що вночі чули вибух. На наступний день якийсь фермер Мак Брейзел виявив металеві уламки, розкидані у декількох сусідніх полів. Деякі з цих матеріалів були зібрані і надалі свідки описували його схожим на воду, і що при падінні об тверду поверхню металевий матеріал розліталися як рідина.

Військові виступили з доповіддю, що це розбився метеозонд, але до того часу було вже занадто пізно, весь світ знав, що там сталося, щось більш серйозне.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

На вагу вони були зовсім легкі і нагадували собою блискучу фольгу. В руках метал легко згинався, але тут же брав первісну форму. На деяких шматках виразно розрізнялися незрозумілі знаки.

Один відставний солдат стверджував, що був вивезений до місця катастрофи в Розуеллі в той час, коли стався інцидент. Він стверджував, що став свідком дивного металевого корабля, вмурованного в схил пагорба, і декілька дивних тіл, які валялися навколо місця катастрофи.

Він повідомив, що всередині корабля бачив дивне управління і символи, вирізані в металі, а також безліч деталей, які були викинуті з корабля в результаті зіткнення.

Місцеві жителі, які стали свідками дивного матеріалу отримали погрози від військових про нерозголошення побаченого. Медичні сестри, які працювали в місцевій лікарні повідомляли про дивні речі, більшість з них стверджували, що бачили як військові відгородили частину будівлі під свої потреби. Медсестри, які мали дозвіл на вхід у дану секцію були свідками того, що вони описали як "маленьких людей".

Були навіть повідомлення про те, що один з гуманоїдних істот був ще живий і пересувався.

Медсестра, яка працювала у цій секції, пізніше стверджувала, що після цього тривалий час хворіла через токсичний запах, який був присутній там. Незабаром дивні тіла були вивезені з лікарні військовими у невідомому напрямку.

Голови істот були великі і не мали жодної волосини. Очі величезні, роти нагадували собою щілинки. На руках було 4 пальці. Зріст не перевищував 140 см. Здалеку тіла можна було прийняти за дітей.

У 1995 році світ сколихнула сенсаційна новина. Британська асоціація дослідників НЛО отримала кілька кадрів секретного фільму. На них чітко видно, як військові медики, проводять розтин трупа інопланетянина. Справжня це кінохроніка чи ні – судити важко. Але виглядають кадри дуже натурально і правдоподібно.

Що ж ми маємо в підсумку? Рівним рахунком нічого, що могло б цілком і повністю підтвердити або ж, навпаки, спростувати одну з висунутих версій. Ми можемо лише надати право нашим читачам на підставі наявних фактів визначити для себе ту версію, яку вони вважають найбільш правдоподібною.

Нагадаємо, чим закінчився секретний проект американців Синя книга. У 1952 році можливим інопланетним вторгненням всерйоз займалися американські військові.

Як повідомляв портал "Знай.uа", близько семи годин вечора Елізабет Енн Ходжес і її чоловіка сполохав страшний гуркіт, в миті ока на жінку звалився фрагмент небесного тіла вагою 3.8 кг, і пробив дах будинку.

Також "Знай.uа" писав, розсекретили божевільні проекти часів Холодної війни.