Перевертень - це легендарна моторошна істота, яка здатна з людини перетворитися на тварину. Сама ідея про те, що повний місяць мав на людську істоту такий вплив, чарувала людей протягом довгих століть. У багатьох народів світу є легенди та перекази про їх існування.

Ми розповімо вам про реальні зустрічи з цими монстрами, про випадки, які були зафіксовані документально.

Перевертень з Шалоні

Це був один із найкровожерливіших і страшних перевертнів у світі, відомий також як Хвіст Демона. Він був притягнутий до суду в Парижі 14 грудня 1598 за звинуваченням у вбивствах, які були настільки жахливі, що суд зобов'язав знищити всі документи після слухання.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Навіть його справжнє ім'я стало втраченим в історії. Цей чоловік заманював дітей у свій магазин, потрошив їх, а їх шкіру пускав на особливий, вовчий костюм.

Мішель Верден

У 1521 році Жан Бьен, інквізитор католицької церкви, засудив за моторошні вбивства Вердена до спалення на вогнищі. Мішель служив єгерем в лісі, де вже цілий рік пропадали люди.

Один з перехожих піддався нападу вовка, але зміг відбитися, поранивши того в лапу. Діставшись до хатини єгеря, перехожий з подивом і жахом виявив пораненого людини, у ніг якого лежала вовча шкура.

Паризькі Вовки

Забобонні монахи зберегли пергаменти, де стверджувалося, ніби згораючи вовки перетворювалися на людей. Взимку 1450 року столицю Франції тероризувала зграя вовків-людожерів, що налічувала сорок голів.

Тварини пробралися в місто крізь проломи у стінах: вулиці і проспекти наполнелись ріками крові. 3 місяці за дивними, розумними і невловимими вовкулаками ганявся весь Париж. Зрештою зграю загнали в провулок біля Нотр-Дама, вихід заклали хмизом і підпалили.

Грайфсвальдські перевертні

В німецькому місті Грайфсвальд збереглися дивні літопису. В 1640 році околиці міста зазнали справжнього нашестя перевертнів. З настанням темряви жителі замикалися у своїх оселях на всі засуви, і боялися навіть у вікно дивитися. Так було до тих пір, поки група студентів не вирішила, що пора покінчити з цим.

Молоді люди зібрали все срібло, яке тільки змогли знайти, розплавили і відлили кулі. Ретельно підготувавшись і озброївшись, студенти вирушили на полювання. Подробиці цієї ночі невідомі, але після неї жителі Грайфсвальда знову зажили спокійно.

Жиль Гарн'є

Канібал і серійний вбивця Жиль Гарн'є навіть на багатті продовжував стверджувати, що всі вбивства зробила його вовча друга половина. Гран'є холоднокровно вбив два десятки дітей, і плутав наслідок з 1571 по 1573 рік. Найдивнішими стали шматки дивної, не схожої ні на що шерсті, знайденої полісменами на місці кожного злочину.

Нагадаємо, за що народ насправді таврував Маргариту Маульташ, як найпотворнішу жінку в світі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Жиль де Ре, він же Жиль де Монморансі-Лаваль, він же граф де Брієн - алхімік, соратник Жанни д‘Арк, людина, яка заслужено займає місце у списку найжорстокіших людей в історії людства.

Також "Знай.uа" писав, про зловісну історію замку смерті Генрі Холмса.