У сучасному світі у кожної родини свої правила і розуміння того, якою має бути сімейне вогнище і якими повинні бути ідеальні відносини між чоловіком, дружиною і дітьми. Однак у 50-х роках минулого століття навіть випускалися керівництва для жінок, як потрібно вести себе у власному будинку.

"Довідник хорошої дружини" (Good wife's Guide) - це журнальна стаття американського видання 1955 року, в якій зазначалося, як стати ідеальною для чоловіка.

Сучасні дами прочитавши такі безглузді правила обуряться і підуть відстоювати свої права.

1. Позитивний настрій

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Будьте радісною, коли зустрічаєте чоловіка, розкажіть щось цікаве. Швидше за все робочий день вашого чоловіка був нудним і важким, а ваш обов'язок – підняти йому настрій.

Покажіть йому, як ви нудьгували і як раді його бачити. Максимально теплий прийом дасть чоловікові відчути затишок і безпеку рідного дому.

2. Господар будинку

Ніколи не задавайте зайвих питань, і вже тим більше не критикуйте. Пам'ятаєте, він у домі господар і його думка завжди має залишатися головною.

3. Скромність

Хороша дружина скромна і небагатослівна. Вона визнає, що чоловік головний і знає своє місце в будинку.

4. Сніданок, обід і вечеря

Всі чоловіки приходять додому голодними і будуть раді гарячому обіду або вечері. Завжди зустрічайте чоловіка з готовим обідом. Заплануйте заздалегідь, що ви будете готувати.

До моменту повернення вашого чоловіка накрийте стіл і поставте смачні наїдки. Таким чином жінка дає зрозуміти, що вона весь день думала про свого чоловіка і його потреби.

5. Рівень комфорту – максимальний

Коли чоловік приходить додому забезпечте комфорт. Допоможіть роззутися, посадіть його в зручне крісло, підставте під ноги табурет і подушечку, подайте прохолодний або теплий напій залежно від пори року.

6. Щирий інтерес

Слухайте чоловіка. Дайте йому виговоритися. Говоріть тихим низьким голосом – це заспокоює, погоджуйтеся, підбадьорюйте, але ні в якому разі не скаржтеся.

7. Порядок в будинку

Будинок має сяяти чистотою. Зберіть підручники та іграшки, протріть пил, пропилососьте, вимийте підлогу. Якщо на вулиці холодно, розтопити камін.

8. Діти

Діти повинні бути охайними, одяг чистим. Поясніть їм, що тато приходить втомленим з роботи, домовтеся, щоб вони не шуміли.

9. Зовнішній вигляд

Хороша дружина не повинна бути втомленою, розпатланою і не охайною. Вона спланує свій день так, щоб залишилося 15-20 хвилин на відпочинок.

Перед приходом чоловіка поправте макіяж, зробіть акуратну зачіску, надіньте красивий наряд. Пам'ятайте, ваш чоловік провів цілий день у компанії втомлених працюючих людей, тому вдома він хоче бачити красиву і щасливу дружину.

10. Тиша і спокій

Усуньте або мінімізуйте всі шуми в будинку. Вимкніть посудомийку, пральну машину, займіть дітей. Ваша мета – зробити будинок острівцем миру і спокою, де можна розслабитися і відновити сили.

11. Розуміння

Не ображайтеся, якщо чоловік пішов розважатися чи вечеряти без вас. Спробуйте зрозуміти, як багато стресу і тиску в його житті. Відпочинок – природна потреба і по приходу додому, він не повинен вислуховувати докори.

12. Пізній прихід

Не можна лаяти чоловіка за пізній прихід. Будьте терплячі, навіть якщо чоловік зовсім не прийшов додому. Розумна жінка повинна розуміти, що якщо так сталося, значить на те були причини. Скоріш за все день вашого чоловіка був значно складніше, ніж ваш.

Нагадаємо, безглузді правила вагітних минулого століття, які не можуть не розсмішити сучасну людину.

Як повідомляв портал "Знай.uа", ці шалені поради минулих століть зруйнували щастя не одній майбутній мамі.

Також "Знай.uа" писав, на ці старовинні знімки майбутніх мам неможливо дивитися без ніжної посмішки.