Якось увечері 14 січня 1979 року офіціантка з Одеси вистрибнула за борт радянського корабля і попливла в бік Австралії. На березі вона кинулася до перехожих і вже до ранку стала знаменита, як красуня в червоному бікіні.

У Сідней будь-яким способом

Ліліана Гасинска народилася в Одесі в сім'ї актриси і музиканта. У 15 років вона вступила в Одеське морехідне училище та пройшла стажування у Великобританії. Найбільше вона хотіла потрапити на судно, що пропливає біля берегів Австралії, і в 19 років стала офіціанткою на теплоході "Леонід Собінов".

Любов з фотографом

У ніч її втечі весь екіпаж був зайнятий обслуговуванням вечірки на борту судна. Дівчина гребла до берега 40 хвилин, незважаючи на те, що в бухті водилися акули-людожери. Вона мріяла, що припливе в нове життя, де будуть тільки коктейлі, пляж і свобода.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Погоні не було, але вже вранці радянський дипкорпус заявив владі Австралії, що вимагає повернути громадянку СРСР на корабель. Сама громадянка у цей час ховалася в будинку фотографа Daіly Міrror. Видання вирішило ні за що не віддавати сенсаційну втікачку, а Ліля часу дарма не втрачала. Вона поцупила з сім'ї того самого фотографа вже через три тижні після втечі.

На обкладинці Penthouse

Зазвичай політичні втікачі недовго залишаються наслуху, але краса одеситки сильно розбурхала капіталістів. Вже через місяць вона знялася для Penthouse. Випуск з оголеними знімками Лілі називався "Дівчина в червоному бікіні - без бікіні".

За оголену зйомку втікачка отримала 15 тисяч доларів. У кар'єрі їй допоміг знаменитий коханець: так Ліліана пробувала себе танцівницею диско, діджеєм, актрисою мильних опер.

Білий "Мерседес" і собака

Гасинска, схоже, досягла того, про що так мріяла. Вона купила білий "Мерседес", дворівневу кваритиру в Сіднеї і собаку. У 1984 їй вдалося вийти заміж за мільйонера Яна Хайсона, але через шість років пара розлучилася.

Зараз Ліліані 56 років, вона багато подорожує, любить Індію і медитаційні тури. П'ятнадцять років тому вона перевезла з України своїх батьків і, кажуть, з тих пір на батьківщині не була.

Нагадаємо, таємниці Великого Сфінкса у Гізі, над якими археологи ламають голови не одне століття.

Раніше Знай.ua повідомляв, як жінки приковували погляди "торпедами", а перший бра-модельєр втомився від застібок.

Також Знай.ua писав, археологи наткнулися на останки істоти з незвичайною формою черепа.