Неймовірне відкрити скоїв студент з Британії, проживає в місті Вітбі, на ім'я Аарон Сміт. Загадковий предмет, якого, як показав аналіз, більше 185 млн років, лежав на пляжі Сандсэнд.

За словами студента, він спочатку подумав, що в такому камені може зберігатися щось цікаве. На відео, зняте очевидцем, звернуло увагу.

Знахідка сталевого кольору має форму кулі і справді нагадує яйце дракона. Вапняковий предмет виявився вкритим залізним пиритом.

Деякі мисливці за копалинами називають даний матеріал "золотого дракона".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Молодий чоловік на камеру розколов куля. Як виявилося, у ньому ховався спіралевидний амоніт – викопне юрського періоду.

Аарон зазначив, що багато людей вважають дані артефакти магічними: нібито вони за мільйони років накопичують неймовірну кількість сили. Варто зазначити, що студент вже має цілу колекцію різних знахідок.

Пристрасть до полювання за давніми закам'янілими рештками прищепив йому батько. Сьогодні Аарон без проблем може визначити гірську породу, навіть не торкаючись до неї.

Амоніти – істоти, що жили на планеті мільйони років тому. Їхня наявність на той чи іншій території говорить про те, що місцевість у давнину була під водою.

Що характерно для даного копалин, камінь амоніт властивості своєї естетичної привабливості таїть здебільшого всередині знайдених екземплярів. Окремі скам'янілі раковини амонітів збереглися за двісті-триста мільйонів років настільки добре, що будучи распиленными, вражають свіжістю перламутрового блиску.

Як і з'явилися в ту пору динозаври, амоніти росли, не скуплячись на будівельний матеріал для раковин. Відомі скам'янілості, діаметр яких порівняємо з ростом людини, а то і сягає двох з половиною метрів.

Нагадаємо, 10 самих загадкових археологічних знахідок 2018 року: перше пиво, доісторичний хештег і фабрика мумій. Ці знахідки перевернули науковий світ.

Як повідомляв Знай. ua, стало відомо все про потойбічному світі. Вчені дізналися, де "живуть" померлі люди.

Знай. ua писав, що гуманоїди з Нібіру навідалися в США. Вчені вразили новими відеозаписами.