Один з найвизначніших фізиків XX століття, лауреат Нобелівської премії 1921 року Альберт Ейнштейн написав листа до своєї донечки. В ньому вчений описав силу, яка є квінтесенцією цілого життя і може врятувати світ. І що цікаво, щоби представити цю силу образно, він виклав найвідоміше рівняння.

"Існує неймовірно потужна сила, для якої, як на сьогодні, наука не знайшла офіційного пояснення. Ця сила має вплив на всі інші та стоїть понад явищами, які діють у Всесвіті. Донині вона ще нами не розпізнана. Ця універсальна сила — Любов. Любов - це світло, бо освячує тих, хто її дає і приймає", - писав Енштейн у листі до доньки.

Ейнштейн вважав, що це почуття є тою силою, яка пояснює все і надає життю значення. Вчений вважає, що люди часто бояться любові, тому ігнорують її.

Аби зобразити для дочки, чим є любов, Ейнштeйн написав:

"Якщо замість E=mc2 ми приймемо, що енергія, потрібна для зцілення світу, може бути отримана через любов, помножену на швидкість світла у квадраті, то дійдемо висновку, що любов це наймогутніша сила з тих, що існують. Тому що вона не має ніяких обмежень. Після того як людство зазнало поразки, прагнучи використати й контролювати інші сили Всесвіту, — що обернулося проти нас, — доконечним є, аби ми живилися іншим родом енергії…

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Коли ми навчимося давати і приймати цю універсальну енергію, моя кохана Лізерль, — то підтвердимо, що любов долає все, вона може все пронизати, бо це квінтесенція життя".

У Ейнштейна було троє дітей. Донька Лізерл народила у 1902 році і була найстаршою. Далі народилися два сини. Старший, Ганс Альберт, народився в 1904 році. У 1910 році народився другий син - Едуард.

У 1980-х роках особисті листи Ейнштейна відкрили завісу таємниці генія: у нього була незаконнонароджена дочка від його колишньої однокурсниці Мілеви Марич, на якій Ейнштейн пізніше одружився. У 1902 році, за рік до одруження, Мілева народила дочку, яку назвали Лізерль, яку Ейнштейн ніколи не бачив і, подальша доля якої залишається загадкою.

Нагадаємо, прогноз на тиждень від відомої віщунки: не пощастить на роботі, але пощастить у коханні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", прем'єр-міністр України Володимир Гройсман на засіданні уряду закликав українців займатися любов'ю.

Також "Знай.ua" писав, що Супрун пояснила, що таке згода на близькість: це просто, як чай.