Ці унікальні знімки з минулого зробила і зберегла фотограф Кеті Шорр. Вона поділилася серією своїх робіт з жителями Нью-Йорка кінця 1980-х. Під час своєї недовгої кар'єри водія лімузина, їй вдалося сфотографувати свята своїх пасажирів. Усміхнені, щасливі обличчя в очікування чарівного вечора. Про це повідомляє Cameralabs.

Наречена, Бруклін.

Шорр шукала заняття, яке дозволило б їй не тільки трохи заробити, але і створити серію репортажних знімків про простих людей Нью-Йорка. Спочатку вона думала стати водієм таксі. Але це виявилося незручним – поїздки були дуже короткі і пасажири, які поспішали, не хотіли фотографуватися. Натомість, працюючи водієм лімузина, вона на кілька годин ставала свідком чийогось весілля, дня народження, випускного.

У 1989 році Кеті взяли в компанію, що займається прокатом авто на свята. У той час лімузини не були незвичайним способом дістатися до місця торжества. За кілька сотень доларів кожен міг на кілька годин відчути себе знаменитістю.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Кеті стала єдиною жінкою-водієм у компанії і пропрацювала по вихідним 9 місяців, щоб завершити проект. Вона назвала його просто "Лімузин" ("Limousine").

Кеті вважає свої знімки свідченням того часу. Найчастіше її пасажирами ставали прості люди з Брукліна. Вони багато працювали і деяким доводилося економити, щоб дозволити собі покататися на лімузині. Але в еру без смартфонів і селфі вони охоче фотографувалися і взагалі вміли добре провести час.

"У людей був гарний настрій і мало що могло його зіпсувати. Було багато сміху, випивки і продовження моєї роботи в святкові дні", – згадує Кеті.

Зазначимо, що Кеті Шорр (Kathy Shorr) давно стала визнаним фотографом. Сьогодні вона багато працює і викладає курс документальної фотографії в Нью-Йоркській школі образотворчого мистецтва (New York’s School of Visual Arts).

Кеті з любов'ю згадує про те, як майже 30 років тому сама закінчила цю школу і влаштувалася на свою першу роботу.

Пропонуємо вам подивитися унікальні знімки з минулого від Кеті Шорр:

Подружки нареченої, Бруклін.

Шафери, Бронкс.

Мортон Дауні-молодший з дружиною. Нью-Джерсі.

Одностатевий шлюб.

Пуерторіканки на святі Кинсеан'єра. Бруклін.

Дами, заглянули у вікно. Бруклін.

Наречена. Бруклін.

Подружки нареченої. Бруклін.

Шампанського! Куїнс.

Весілля з квітами. Бруклін.

Друзі. Бруклін.

Наречені.

Наречена і дівчинка з квітами. Бруклін.

Весілля. Бруклін.

Випускники, Бруклін.

Китайська сім'я. Куінс

Нагадаємо, у першій половині XX століття було все куди цікавіше і головне, куди веселіше, ніж у сучасному суспільстві. Такі оригінальні титули сучасним красуням і не снилися.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на ці старовинні знімки майбутніх мам неможливо дивитися без ніжної посмішки.

Також "Знай.uа" писав, з'явилися давно забуті знімки Мерилін Монро.