Сьогодні, 19 лютого, другий день, коли вся Україна вшановує пам'ять загиблих під час Революції Гідності. Сьогодні ми розповімо вам про ще одного львів'янина, який загинув на полі бою, борючись за нашу державу.

Іван Бльок... Йому було сорок, коли він вийшов на Майдан, щоб відстояти нашу гідність. Він герой у всіх сенсах цього слова. Іван був батьком трьох дітей, чудовим чоловіком, другом, братом і просто людиною. Але смерть прийшла до нього нещасливого 20 лютого на Інститутській. Загинув борець за справедливість від снайперської кулі, яка потрапила в його добре серце. Іван вийшов на Майдан заради майбутнього своїх дітей, де і віддав за них своє життя.

Сестра Івана розповідає, що її брат був найсвітлішої людиною в світі і дуже любив свою сім'ю. У нього троє дітей і заради них він був готовий на все. Щоб дати їм гідну освіту дуже ретельно працював. Для своїх близьких він був завжди величезною підтримкою. Ось він справжній герой!

30 листопада Іван заявив, що їде в Київ на Майдан. Останньою краплею стало побиття студентів. Прийняв герой таке рішення теж заради своїх дітей, щоб в майбутньому їх не били.

"Кращі українці досі віддають своє життя за наше майбутнє. На жаль, ми швидко забуваємо", - каже сестра героя.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Сестра Івана зізнається, що через п'ять років після Революції Гідності вона може визначити дві сторони того, що відбувається. По-перше, війна забрала життя її брата, і це жахлива втрата. А з іншого боку - щось почало в країні змінюватися.

Іван Бльок - один з героїв, пам'ять якого Україна буде завжди шанувати. Іван назавжди залишиться живим у наших серцях.

Нагадаємо, Володимир Жеребний загинув на Революції Гідності. Трагедія сталася ще п'ять років тому на Інститутській у Києві, коли Володимир вийшов на Майдан захищати свою країну і відстоювати нашу честь.

Як раніше повідомляв Знай.uа, як в Україні святкують День Гідності і Свободи. Будуть вихідні в ці дні.

Знай.uа писав, що стало відомо, хто розстрілював українців на Революції Гідності. Ви повинні бачити ці фотографії.