Львів'янка розповіла про страшні події, які відбувалися з нею два роки поспіль. Жінка потрапила в рабство до циганки.

Дівчина розповідає, коли вона була маленькою, у неї дуже сильно захворіла мама. Через це вона опинилася в дитячому будинку. Через якийсь час самої близької людини не стало, мама померла.

Коли дівчина подорослішала, вона здобула освіту, вийшла заміж за кохану людину і народила йому чудового сина. Але біда не приходить одна.

Жінка згадує, що посварилася з чоловіком і вирішила повернутися в своє рідне місто Борислав, що на Львівщині. Насамперед вона вирушила до своєї тітки, але та її не пустила. У зв'язку з цим, львів'янка Ганна вирушила з сином на руках на автостанцію.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

На станції жінка познайомилася з циганкою і від відчаю пішла до неї жити. Потім виявилося, що циганка жила не сама. З цього моменту і почалися муки. Ганна ділиться, що циганка змушувала її жебракувати. Коли потрібно було "працювати", вона не відводила з неї очей і змушувала приносити якомога більше грошей. Якщо сума не влаштовувала, то циганка її била до страшних синців і травм.

Ганна каже, для того, щоб більше людей подавали милостиню, потрібно було спекулювати сином. Зрозуміло, циганка забирала всі "зароблені" гроші.

Також дівчина зізнається, що їй доводилося займатися коханням з різними чоловіками. Циганка таким чином заробляла на ній.

Незважаючи на пережиті психологічні та фізичні травми, Ганні пощастило. Вона опинилася в будинку для людей, у яких немає місця проживання. З тих пір вона там живе вже два роки разом зі своїм сином.

На даний момент Міністерство соціальної політики готує повний пакет документів, який свідчить про те, що Ганна потрапила до рук зловмисників, які торгують людьми. Після всіх підготовчих етапів Ганні та її дитині нададуть необхідну допомогу, а винуватці цієї моторошної історії будуть покарані.

Нагадаємо, плем'я баджо відрізняється від простих людей.

Як раніше повідомляв Знай.uа, вночі цигани побили киянина.

Знай.uа писав, користувачів соцмереж вразили циганські особняки.