Математика для древніх китайців була головним інструментом для проектування і зведення Великої китайської стіни довжиною майже 9000 км, покликаної захистити зростаючу імперію від ворогів.

Тому і життя імператорського палацу була підпорядкована цифрам та числам. Про це повідомляє BBC.

Так, наприклад, радники імператора придумали, як гарантувати те, що імператор за певний період часу не залишить без уваги ні одну з наложниць свого гарему.

Математики склали графік ночей, який був заснований на формулах геометричній прогресії. Кожна наступна група жінок за чисельністю в три рази перевершувала попередню.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Згідно з легендою, за 15 ночей імператор повинен був провести ніч з 121 жінкою його гарему, а саме: з імператрицею, трьома старшими жінками, дев'ятьма іншими дружинами, 27 наложницями, 81 рабинею.

Перша ніч, природно, була за імператрицею.

Наступну ніч імператор повинен був провести з трьома старшими жінками.

Третя ніч — для дев'яти інших дружин. Наступні три ночі імператор проводив з 27 наложницями — кожну ніч до нього приходили дев'ять наложниць. Решту ночей імператор проводив з рабинями — щоночі також до нього приходили дев'ять рабинь.

Стародавні китайці свято вірили у вчення даосизму. Такий напружений графік повинен був гарантувати, що імператор спить з жінками вищого рангу його гарему в повний місяць, коли жіноча сила інь досягає свого розквіту і може відповідати його ян — чоловічій силі.

Радники, складаючи такий графік, в першу чергу дбали про появу в імператора гідних, а точніше — найкращих з можливих спадкоємців.

Статеве життя у численних дружин, до яких довго не доходила черга до ліжка чоловіка, замінювали підглядання та секс-іграшки. Найчастіше дівчата розважалися з іншими наложницями, використовуючи двосічні штучні члени.

Жителі Піднебесної вважали, що жіноче начало Інь невичерпне джерело енергії для чоловічого начала Ян, і тому розглядали секс, як необхідний елемент для духовного розвитку.

Багаті чоловіки в Давньому Китаї мали дуже багато дружин, адже одна жінка не могла забезпечити чоловікові велику кількість цілющої сили. Китайці вважали, що моногамія може призвести до хвороби або смерті.

Нагадаємо, як 2100-річна мумія леді Дай збереглася майже в первісному вигляді.

Як повідомляв портал "Знай.uа", країна висхідного сонця дивує кількома різними сексуальними традиціями. Ми розповімо про найцікавіші з них.

Також "Знай.uа" писав, у Східному Китаї група дослідників натрапила на кілька тисяч керамічних і фарфорових виробів, виготовлених під час правління династії Суй (581-618 р. н. е..).