Стародавній Єгипет - одна з найбільш загадкових цивілізацій в історії людства. Після неї залишилися очевидні докази існування інфраструктури та технологій, які були незвичайними для того часу.

На даний час люди все ще зачаровані тим, що вдалося досягти стародавньому Єгиптові, і досі залишається загадкою те, як єгиптянам вдавалося робити подібні складні речі з їх скромними технологіями.

Єдиним можливим поясненням є те, що в давнину існувала високотехнологічна цивілізація. Зображення літаючих апаратів, літачки майя, в стародавніх джерелах є маса свідчень про богів, які спустилися з неба і подарували нашим давнім предкам знання і технології.

Ряд вчених і теоретиків змови стверджують, що подібне було б неможливо без втручання інопланетян, які нібито справді відвідували Єгипет в минулому.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

На цей раз спантеличила вчених знайдена кругла табличка. Ця річ була куплена в 1830 році шведським музеєм, але його походження і призначення не з'ясовано досі.

Виготовлена вона з алебастру і її діаметр близько півметра. Даний матеріал досить широко використовувався єгиптянами. Гіпотез про призначення цієї речі висунуто чимало, від кам'яного столу, до пульта управління невідомої машини.

Провівши радіовуглецевий аналіз вчені зробили висновок, що таблиця була створена близько 5 тисяч років тому, і має зв'язок з 5-ю династією Єгипетських фараонів.

Об'єкт нагадує табличку яку склали в могилу старших членів династії, вона обов'язково повинна була там знаходиться щоб померлий зміг потрапити у потойбічний світ.

В табличці акуратно вирізані 7 невеликих отворів ймовірно для наповнення їх маслами, трохи нижче є два отвори побільше.

За видом табличка нагадує приладову дошку. Адже для простої скриньки для масел і ладану предмет занадто складно влаштований.

Нагадаємо, спелеологи в секретному відділі піраміди фараона Сенусерта II виявили прозорий саркофаг з мумією інопланетної істоти — черговий унікальний артефакт, який викликав немало суперечок в колах дослідників і звичайних людей.

Як повідомляв портал "Знай.uа", професор Уілфред Гріггз з університету Брігама Янга, розташованого в штаті Юта, в серпні 1995 разом з групою дослідників просвітив рентгеном 6 мумій, включаючи таємничу мумію Юзермонту з музею Розенкрейца, розташованого в Сан-Хосе.

Також "Знай.uа" писав, на кордоні провінції Цинхай і Тибетської автономної префектури дослідники виявили руїни загадкової піраміди, яка мала три трикутних входи. Вчені, пройшовши через один зберігся вхід у піраміду, натрапили на мережу з металевих труб, які ведуть у вириту кимось печеру.