Пенсіонерка з Тернополя віщує, хто наступний з сусідів помре. До речі, жінка має авторитет серед односельців.

Все почалося з дитинства. Зі слів жінки, вона любила грати на кладовищі. Їй дуже подобалося обривати там вишневе дерево, збирати ягоди і дивитися на хрести. З її слів, жінку завжди тягнуло на кладовище.

Пенсіонерка розповідає, що в 15 років вона знову пішла на цвинтар і там зустріла любов всього свого життя. Виявляється, що вона зловила на собі погляд красивого молодого чоловіка. Вона так на нього задивилася, що навіть не відразу помітила дивину. Цей чоловік проходив крізь кущ, а гілки навіть не поворухнулися. Усвідомивши це, 15-річна дівчина почала тікати. З її слів, вона так і не зустріла більше чоловіка, який міг би їй сподобатися. В пам'яті у неї був тільки той, з кладовища.

Також пенсіонерка Марія Іванівна з Чортківського району розповідає, що якось пізно ввечері вона йшла додому зі своєю подружкою. Її почув собака і прибіг до них. Жінки так розговорилися, що ніяк не могли розлучитися. І тут вони побачили як щось чорне й густе пливе прямо перед ними. Собака одразу втік, а вони не злякалися. Зі слів Марії Іванівни, це було щось невідоме шириною і висотою в два метри.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Після того, як жінка вийшла таки заміж, розповідає, що прокидається вночі не в своєму ліжку. І це жінку злякало, так як вона прокинулася вже тоді, коли стояла перед вікном з розкритими руками.

На даний момент жінка бачить інших людей наскрізь і може сказати, просто поглянувши на людину, коли вона помре.

Також жінка зазначає, що кожен може визначити свій стан. Наприклад, коли вона бачить темну тінь, нібито хтось проходить повз, тоді їй буде погано. А якщо бачить світлу тінь, то значить, що все буде добре.

Нагадаємо, як зробити магічні свічки для зачаття дитини.

Як раніше повідомляв Знай.uа, українці стали свідками явища магічного.

Знай.uа писав, судима ворожка орудувала в центрі української столиці.