Не так давно світ приголомшили новиною – в льодах Антарктиди було знайдено підводне судно Адольфа Гітлера. Об'єкт виявили за допомогою картографічного сервісу Google Earth. Відповідне відео судна було опубліковано на каналі в YouTube.

Блогер переглянув зовнішні характеристики субмарин Третього рейху, фотографії яких є в інтернеті, і виявив, що вони схожі.

"Якщо подивитися на верхню частину, то можна звернути увагу на щось забарвлене у сріблястий колір. Структура цього предмету створена штучним шляхом", - зазначив блогер.

Він зазначає, що не може стверджувати, чи дійсно на карті нацистський підводний човен, але додає, що "дуже схоже".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Конспірологи переконані в те, що в Антарктиді знаходиться таємна база нацистів, на яку тим нібито вдалося втекти після розгрому у Другій світовій війні. Вона нібито знаходиться в регіоні Нова Швабія, на який Третій рейх в період з 1939 по 1945 рік пред'являв територіальні претензії.

Конспірологи вірять, що кораблі гітлерівської німеччини замерзли в льодах і періодично відшукують там докази своїх переконань.

До речі, чутки про те, що Гітлер міг втекти на підводному човні виявилися дуже живучими. Кілька високопоставлених чинів нацистської Німеччини знайшли собі притулок в Новому Світі.

Якщо і розглядати транспорт для втечі фюрера, то ідеальним варіантом була таємничо зникла наприкінці війни німецька субмарина під номером U-3523.

Вона могла долати сотні кілометрів в підводному положенні, дальність ходу дозволяла доплисти до Америки, а новітній сонар, тихі електродвигуни і навіть прогумована поверхня перетворювала його в підводний Стелс часів Другої Світової.

Нагадаємо, у німецькому місті Нюрнберг виставлена на аукціон серія творів мистецтва, яка, ймовірно, була написана Адольфом Гітлером.

Як повідомляв портал "Знай.uа", натовпи людей аплодували Адольфу Гітлеру, коли він проповідував божевільні ідеї нацизму і фашизму. Гітлер був чудовим актором, він професійно будував свій виступ і мав достатню підготовку в питанні впливу на масову свідомість.

Також "Знай.uа" писав, виявилось, що одним із двійників Гітлера був його шофер. Водій дуже часто підміняв фюрера на різних заходах.