Ім'я Володимира Висоцького нерозривно згадується з ім'ям Марини Владі, яку називають сьогодні коханням усього його життя.

Саме ця жінка була музою, дружиною і коханням всього його життя. Життя Висоцького закінчилася трагічно в 1980-му році, а Марина Владі живе і понині у затишному передмісті Парижа.

Не Марина і не Владі: тоді хто?

Насправді ім'я у Марини подвійне - Катерина-Марина. При народженні їй було дано ім'я Катерина, проте саме другому вона віддала перевагу, як в житті, так і в творчості.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Справжнє прізвище - Полякова-Байдарова. У молодшої з чотирьох дочок - Марини - був особливий зв'язок з батьком, тому після його смерті актриса бере псевдонім "Владі" - першу частину батьківського імені.

Російське походження

Незважаючи на французьке громадянство, радянські шанувальники вважали її мало не росіянкою. Зросла в сім'ї російської інтелігенції в еміграції, Марина Владі своєю натурою, більш схожа на російську, ніж на француженку.

Вона була з дитинства знайома з російською класикою, і, зрозуміло, в досконало знала російську мову, тому так органічно в 70-х роках влилася в творче життя радянського простору, уособленням якої був Висоцький.

Чотири шлюби і троє дітей

Першим чоловіком юної актриси (вона вийшла заміж у віці 17 років) став відомий актор і режисер Робер Оссейн. Вони прожили разом 5 років. У цей період Владі народжує двох дітей - Ігоря і П'єра.

У 1963 роки її другим чоловіком став Жан-Клодом Бруй, власник авіакомпанії в Африці. Їх шлюб тривав і того менше - всього 3 роки, але Марина встигла народити третю сина - Володимира. Чоловік мріяв про тихе сімейне життя, а його обраниця не мислила себе без кіно.

Мабуть саме тому з творчою і пристрасною натурою Висоцького у них було багато спільного, інакше не можна зрозуміти, як цей роман міг "всупереч усьому" протриматися так довго. Радянський бард в 1970-му році став третім чоловіком Владі. Після його смерті актриса впала в жахливу депресію і навіть стала зловживати алкоголем.

Її рятівником, який допоміг вибратися з депресії, став четвертий чоловік - лікар-онколог Леон Шварценберг. Він помер в 2003 році від раку. Більше Владі не вийшла заміж.

Нагадаємо, Володимир Висоцький вважається одним з найбільш високооплачуваних артистів в Радянському Союзі.

Як повідомляв раніше Знай.ua, українцям розповідали про 5 легендарних акторів, життя яких занапастив алкоголь.

Також Знай.ua писав про те, що знаменитого актора, зірку радянського фільму "Місце зустрічі змінити не можна" Івана Бортника терміново госпіталізували з серйозною хворобою.