Історик розповів реальні факти про те, чи вдалося Гітлеру втекти з бункера чи він все ж загинув в останній день війни. Про це повідомив британський історик і журналіст Гай Уолтерс у статті для The Mail on Sunday.

Історик переконаний, що в поширенні думки про те, що Гітлера після Другої світової війни могли вкривати американці і британці, був зацікавлений особисто Йосип Сталін.

Саме з цієї причини в світі стали з'являтися масові повідомлення про те, що Гітлер нібито не покінчив з собою, а втік з Берліна. На доказ цієї точки зору приводили навіть нібито свідчення очевидців, які стверджували, що бачили фюрера замаскованим під ченця. Інші ж переконували, що бачили, як він сідав на підводний човен на Канарських островах.

Дані стали відомі після того, як більшу частину матеріалів розсекретили. Багато з цих повідомлень відпрацьовувалися західними спецслужбами, у тому числі ФБР. Їх дані спростовують будь-які чутки про втечу нацистського лідера.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Проте як незаперечний доказ того, що Гітлер покінчив з собою в бункері наводять результати експертиз останків Гітлера.

"Що було особливо помітно в трупі, так це значна кількість проведених стоматологічних операцій, включаючи коронки, пломби, вставні зуби і деякі надзвичайно характерні мостові конструкції. Фрагменти зубів і щелепи відповідають не тільки існуючих записів лікарів, але і рентгенівському знімку Гітлера", — підкреслює експерт.

Нагадаємо, В Антарктиді знайшли "підводний човен Гітлера". Як стверджує користувач YouTube, йому вдалося знайти на картах таємну базу нацистів.

Як повідомляв Знай. ua, щоденник есесівців вивів вчених на скарби Гітлера. На сторінках історичного документа повідомляється про 260 вантажівках з золотом, коштовностями і предметами мистецтва.

Знай. ua писав, що в льодах Антарктиди натрапили на підводний човен Гітлера. В Антарктиді знаходиться таємна база нацистів, на яку тим нібито вдалося втекти.