Вчені ламають голови в спробах зрозуміти, чому в знайдених на місці стародавнього рибальського села в Перу останки людських тіл присутні зайві руки і ноги.

Про це повідомляють ЗМІ.

Варто відзначити, що неочікувану знахідку було виявлено під час проведення робіт з водопостачання у місті Уанчака, що на північному узбережжі країни.

Відомо, що у могилах, які виявили будівельники, знаходяться людські тіла, біля деяких навіть були знайдені "зайві" руки та ноги.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Вчені розповіли, що на багатьох кістаках були знайдені сліди травм, деякі навіть рубані, що свідчило про насильницький характер смертей. Археологи відзначають, що здебільшого "зайві" кінцівки були виявлені у людей, які були травмовані.

Разом з тим варто відзначити, що археологи виявили під час розкопок незвичайну знахідку. Нею виявилася таємнича і незвичайна мумія, яка була виявлена в одній із гробниць. Останки привернули увагу експертів з усього світу. Серед них опинилися не тільки археологи, але й уфологи.

Вся справа в тому, що знайдена мумія дуже сильно нагадувала інопланетян. Вченим вдалося визначити, що багато років тому єгиптяни малювали обличчя померлих в точності такими, якими вони були ще за життя. А малюнок цієї мумії зовсім не був схожий на звичайну людину.

Завдяки проведенню безлічі досліджень вченим все ж таки вдалося встановити, що всі поховання були зроблені більш ніж 300 років до нашої ери. Дані розкопки порадували археологів тим, що всі мумії збереглися в хорошому стані. Тому дослідники хочуть провести аналіз ДНК. Вони поставили собі мету – точно встановити, чи пов'язана виявлена мумія з інопланетними цивілізаціями.

Існує ймовірність, що даний експонат – це звичайна витівка жартівників. Ця версія виникла через те, що деякі мумії були знайдені на підлозі гробниці. Цілком можливо, що хтось намагався знайти у гробниці коштовності та інші скарби. І заради жарту він вирішив змінити зовнішність мумії. Вчені збираються провести всі необхідні аналізи найближчим часом. А поки що вони не можуть бути впевненими в тому, що мумія дійсно має інопланетне походження.

Нагадаємо, величезна статуя ангела з ножів закликала світ одуматися.

Як повідомляв "Знай.ua", дослідники вирахували, де мешкали люди-хоббіти.

Також "Знай.ua" писав, що вчені з'ясували, чим стародавні люди займалися біля Стоунхенджу.

Скарби нації. Україна. Повернення своєї історії - Фільм третій