Про те, що під час Голодомору люди в Радянському Союзі були доведені до божевілля, і іноді траплялися факти людоїдства, написано багато.

Про це повідомляють ЗМІ.

Проте мало говорять, що й без штучного голоду у ті роки СРСР потерпав від канібалізму.

Зокрема, у розсекреченому документі від 7 березня 1933 року говориться, про факти людоїдства на грунті голоду в Північно-Кавказькому краї.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"У станиці Ново-Щербинівського Єйського району виявлено факти групового людоїдства, що супроводжувалися навмисним убивством малолітніх членів сім’ї і дітей-безпритульних. Ця група зарізала і вжила в їжу трьох дітей, в тому числі одинадцятирічного сина і безпритульного, батьки якого померли від виснаження ", – йдеться в повідомленні.

Слідчі зазначають, що учасники злочинної групи не потерпали від голоду. Більше того одна з людожерів отримала від місцевої влади цілих 15 кілограмів борошна.

Поїдання людського м’яса вони пояснювали "традиціями, що склалися в сім’ї".

Разом з тим варто відзначити, що у Харкові розпочався суд над батьком та сином, які розчленували та з'їли свого товариша по чарці Як стало відомо, чоловіки посварились з новим знайомим під час застілля. Тоді чоловіки напали на жертву та вбили його.

Потім з трупа відрізали шматки м'яса та готували з них страви. , Боячись викриття, вбивці викинули обезголовлений труп під багатоповерхівкою на Салтівці, а голову сховали на балконі у своїй квартирі. Наразі, суд продовжив підозрюваним арешт на 2 місяці. У квітні приступлять до допиту свідків.

Як і в минулий раз, 41-річний Максим Костюков ховає обличчя під чорною шапкою. Але його 20-річний син Ярослав веде себе більш спокійно. Обидва відмовляються відповідати на питання суду перед журналістами і вимагають закритого засідання.

"Молодший тримав потерпілого. Старший – наносив тілесні ушкодження. Після цього молодший обвинувачений допоміг розчленувати труп з метою приховати злочин", – розповіла прокурор Харківської місцевої прокуратури №3 Оксана Карнаух.

Нагадаємо, для постраждалих у Новій Зеландії зібрали космічну суму за лічені години.

Як повідомляв "Знай.ua", ця історія епідемії безумства у Пон-Сент-Еспрі не дає спокою вченим.

Також "Знай.ua" писав, що вчені виявили стародавнє поховання надлюдей з "додатковими" кінцівками.

Родину канібалів затримали у Росії