В Міністерстві юстиції України розповіли, які імена у Києві були найпопулярнішими серед новонароджених в січні-лютому цього року.

Цю інформацію повідомили в Мін'юсті.

Ми розповімо вам які сучасні імена для хлопчиків і дівчинки стали найпопулярнішими в Україні.

діти
діти

Популярні імена для дітей в Україні

Головне територіальне управління юстиції в місті Києві повідомляє, що у січні-лютому 2019 року фаворитами серед імен для батьків стали наступні: Єва, Софія, Мілана, Злата, Соломія.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Серед чоловічих імен найпоширеніші: Артем, Марко, Максим, Данило, Давид.

матері та діти
матері та діти

Нагадаємо, що багато батьків дуже уважно вибирають ім'я для своєї дитини. Вони щиро вірять у те, що ім'я вплине на долю і характер малюка, допоможе йому досягти цілей або, навпаки, може негативно вплинути на кар'єру, дружбу або любов. Щороку деякі імена виходять з моди, інші стають трендовими.

Оригінальні українські імена для дітей

Почали набирати популярність такі жіночі імена: Вероніка і Мілана.

Незважаючи на це, найпоширенішими все ж стали Максим, Артем, Дмитро, Анна, Анастасія, Софія, Марія, Матвій.

діти
діти

На Заході України батьки віддавали переваги досить дивним варіантами. Приміром, в Івано-Франківській та Волинській областях найбільш популярними стали такі чоловічі імена: Макар, Артем, Богдан, Тимофій, Максим, Матвій і Арсеній.

З рідкісних імен для хлопців використовували: Світозар, Даміан, Соломон, Авель, Ільяс, Аскольд, Самуїл, Кайзер, Нікандо.

Раніше портал писав, що в 2019 році твою сім'ю чекає поповнення? Тоді тобі важливо дізнатися, які імена можуть подарувати дитині справжню удачу і щастя в майбутньому житті.

Імена для дівчаток

діти, канікули
діти, канікули

1. Анна

Ганна - це справжнє втілення жіночності і легкості. Вона, до того ж, дуже розумна і володіє неймовірною пам'яттю. Назвіть так дівчинку якщо ви обов'язково хочете побачити онуків, адже Анни природжені матері.

2. Аріна

Аріна - це рішуча й владолюбна дівчина, яка всього досягає сама. Вона зможе досягти чималих висот у кар'єрі і зможе стати ідеальною дружиною для улюбленого чоловіка.

Хлопчачі імена

1. Артур

Вважається, що власники цього імені будуть дуже ініціативними, цілеспрямованими, справедливими та відповідальними.

2. Василь

Василь активний, товариський чоловік, наділений розвиненим інтелектом і дуже чутливий до думки оточуючих. Вася завжди і у всьому проявляє себе як інтелігентна і розумна людина.