В Єгипті, під час археологічних розкопок, була знайдена вражаюча мумія, обличчя якої нагадувало інопланетянина.

Фахівці вважають, що приблизний вік унікальної знахідки близько 2300 років, йдеться в статті Newsinstact.com.

Всього у вирізаній в скелі гробниці були знайдені десятки мумій, багато з них лежали на підлозі. Вчені відзначили, що останки людей збереглися в досить непоганому стані.

Фахівці збираються провести аналізи, щоб визначити вік знахідок більш точно. Можливо, тоді їм вдасться з'ясувати, що до інопланетної цивілізації мумія не має відношення.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Зазначимо, єгиптяни при створенні мумій старалися як можна більш точно зобразити обличчя померлого. Деякі уфологи вже встигли відреагувати на новину про неймовірно знахідку. За їх словами, жителі стародавнього Єгипту могли контактувати з неземними цивілізаціями. Від гуманоїдів, зокрема, на думку адептів квазінауки, єгиптяни дізналися, як побудувати знамениті піраміди.

Нагадаємо, що у п'ятницю, 22 березня цього року, палеонтологи з Університету Альберти оголосили, що в Саскачевані (Saskatchewan) був виявлений найбільший і найстаріший у світі скелет динозавра. Ним виявився страхітливий вид Tyrannosaurus rex. Це мабуть один з найвідоміших динозаврів світу.

Як зазначили вчені, небезпечна тварина мешкала на території Канади приблизно 66 млн років тому і є найбільшим примірником, коли-небудь знайдених в Канаді. Він був одним з останніх динозаврів, що жили до третинного періоду.

Також відомо, що даний скелет був вперше виявлений ще більше двох десятиліть тому, у 1991 році. Проте, дослідники оголосили про це тільки зараз, тому що знадобилося багато років, щоб піщаник, в якому містилися кістки, був вилучений. Це була дуже трудомістка робота.

Як повідомляв портал "Знай.uа", археологи знайшли унікальні стародавні скам'янілості. Вчені стверджують, що це відкриття є одним з найважливіших за останні 100 років.

Також "Знай.uа" писав, що японські біологи воскресили багаторічні клітини мамонтів. Клітини вовняного мамонта, який помер 28 000 років тому, показали ознаки активності після імплантації їх в мишей.